Αύξηση σε παραγωγή και πωλήσεις σχεδιάζει η Δωδώνη

Αύξηση σε παραγωγή και πωλήσεις σχεδιάζει η Δωδώνη

Σε αύξηση της αγοράς γάλακτος τη σεζόν 2014-2015 προχωρά η γαλακτοβιομηχανία.

Την στρατηγική της προτεραιότητα στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, καθώς και την σημαντική άνοδο πωλήσεων το τρέχον έτος τονίζει η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη σε σχετική της ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτή, η εταιρεία έχει προμηθευτεί μέχρι σήμερα 53.000 τόνους γάλακτος από περίπου 5.000 παραγωγούς από όλη την Ήπειρο, εκ των οποίων το 30% πριμοδοτήθηκε με επιπλέον επίδομα, ως επιβράβευση της άριστης ποιότητας γάλακτος που παρέδωσε στη γαλακτοβιομηχανία.

«Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην ικανότητα να προμηθεύεται το καλύτερο γάλα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι αυτός είναι ο κεντρικός πυλώνας διατήρησης της υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης των προϊόντων της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Tom Seepers, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της εταιρείας το τρέχον έτος παρουσιάζουν συνολικά αύξηση 12% και 17% στην εγχώρια αγορά, σε σύγκριση με πέρυσι.

«Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, γι’ αυτό συνεχίζουμε αφοσιωμένοι στην πολιτική μας για την προμήθεια του καλύτερου ποιοτικά γάλακτος που υπάρχει, με 100% ελληνικό γάλα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αυξητική τάση στις πωλήσεις θα συνεχίσει και το επόμενο έτος, με τη Δωδώνη να είναι έτοιμη να αυξήσει την συνολική ετήσια ποσότητα γάλακτος που προμηθεύεται», επισημαίνει.

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνει τα «πάνω» της η ΔΩΔΩΝΗ

Πορεία για τις ΗΠΑ έβαλε η Δωδώνη