Ακυρώσεις 250 πτήσεων λόγω απεργιών στη Ryanair

Ακυρώσεις 250 πτήσεων λόγω απεργιών στη Ryanair
epa06883127 A Ryanair aircraft landing at Dublin airport, Dublin, Ireland 12 July 2018. Reports state that Ryanair has cancelled 30 flights between Ireland and Britain on 12 July 2018 after the Irish Airline Pilots' Association voted to strike last week. EPA/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πελάτες, των οποίων οι πτήσεις έχουν επηρεαστεί, δέχθηκαν ειδοποιήσεις από την εταιρεία, χωρίς όμως να λάβουν και τις υποσχέσεις για αποζημιώσεις.

Περίπου 250 πτήσεις της Ryanair στην Ευρώπη επηρεάζονται σήμερα, από την απεργία των πληρωμάτων και των πιλότων της εταιρείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για καλύτερες συνθήκες και καλύτερους μισθούς.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ακύρωσε 150 πτήσεις λόγω της σημερινής 24ωρης απεργίας σε Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ιταλία και Γερμανία.

Σύμφωνα με τους Financial Times, οι πελάτες των οποίων οι πτήσεις έχουν επηρεαστεί δέχθηκαν γραπτά μηνύματα και emails από την Ryanair, χωρίς όμως να λάβουν και τις υποσχέσεις για αποζημιώσεις. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, δεν πρέπει να πληρώσει αφού οι απεργίες είναι πέρα από τον έλεγχο της.