Αλλάζει τα δεδομένα η OpenAI – Οι χρήστες του ChatGPT θα μπορούν πλέον να περιηγηθούν στο διαδίκτυο

Αλλάζει τα δεδομένα η OpenAI – Οι χρήστες του ChatGPT θα μπορούν πλέον να περιηγηθούν στο διαδίκτυο
OpenAI displayed on a smartphone with ChatGPT 4 seen in the background, in this photo illustration, in Brussels, Belgium, on September 20, 2023 (Photo by Jonathan Raa/NurPhoto) (Photo by Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Για να παρέχει πιο ακριβείς απαντήσεις, λέει η OpenAI.

Το ChatGPT δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες του να σερφάρουν στο διαδίκτυο και με αυτόν τον τρόπο θα παρέχει πληροφορίες που προέρχονται από αυτό και ακριβέστερες απαντήσεις, δήλωσε η κατασκευάστρια εταιρεία OpenAI.

Με αυτό τον τρόπο επεκτείνονται τα δεδομένα, στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση το chatbot, πέρα από τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Η περιήγηση είναι διαθέσιμη στους χρήστες Plus και Enterprise σήμερα και σύντομα θα έχουν πρόσβαση όλοι οι χρήστες. Για να το ενεργοποιήσετε, επιλέξτε Περιήγηση με το Bing στον επιλογέα κάτω από το GPT-4″», σημείωσε η OpenAI σε μια ανάρτηση στο X.

Η ενημέρωση σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα είναι σε θέση να συζητά με ακρίβεια τα τρέχοντα θέματα και να παρέχει πιο έγκυρες πληροφορίες, πρόσθεσε η εταιρεία.

«Το ChatGPT μπορεί πλέον να περιηγηθεί στο διαδίκτυο για να σας παρέχει τρέχουσες και έγκυρες πληροφορίες, με άμεσους συνδέσμους προς τις πηγές. Δεν περιορίζεται πλέον σε δεδομένα πριν από τον Σεπτέμβριο του 2021», ανέφερε η OpenAI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης αποκάλυψε ότι το ChatGPT, μέσω ενός νέου χαρακτηριστικού θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε ερωτήσεις με δική του ομιλία.

Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, οι χρήστες θα μπορούν να διαλέγουν στην εφαρμογή μια φωνή από 5 διαφορετικούς «χαρακτήρες» με ονόματα όπως Juniper, Breeze και Ember.

Στη συνέχεια, το ChatGPT θα παράγει ήχο του κειμένου που δημιουργεί με αυτή τη φωνή, για παράδειγμα, διαβάζοντας δυνατά ένα παραμύθι που έχει δημιουργήσει η τεχνητή νοημοσύνη.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι νέες δυνατότητες του ChatGPT -οι οποίες θα είναι αρχικά διαθέσιμες στους premium χρήστες της εφαρμογής- το φέρνει πιο κοντά σε αντιπάλους, όπως η Alexa της Amazon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: