Αλλάζει όνομα το Ράλι Ακρόπολις

Αλλάζει όνομα το Ράλι Ακρόπολις
Ï Bruno Magalhaes ìå óõíïäçãü ôïí Carlos Magalhaes ìå áõôïêßíçôï PEUGEOT 207 S2000 óôï ãñáöéêü ðÝôñéíï ÷ùñéü ôïõ Áã. ÉùÜííç óôçí ðñþôç åéäéêÞ (21,08÷ëì.) ôïõ Rally Acropolis 2014 óôçí Êüñéíèï, ÓáââÜôï 29 Ìáñôßïõ 2014. Ôï öåôéíü Rally Acropolis ðñáãìáôïðïéåßôáé óôï ðëáßóéï ôïõ Ðáíåõñùðáúêïý ÐñùôáèëÞìáôïò ÑÜëëõ (ERC) ìå åêêßíçóÞ áðü ôïí Éóèìü ôçò Êïñßíèïõ ôçí ÐáñáóêåõÞ 28 Ìáñôßïõ êáé ìå áõëáßá ôçí ÊõñéáêÞ 30 Ìáñôßïõ, óôï Service Park óôï ËïõôñÜêé. ÁÐÅ ÌÐÅ/ÁÐÅ ÌÐÅ/ÂÁÓÉËÇÓ ØÙÌÁÓ

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία SEA JETS δίνει το όνομά της στο ιστορικό αγώνα ράλι στην Ελλάδα.

Ονομαστικός χορηγός του Ράλι Ακρόπολις, μίας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγεται στη χώρα μας το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου, θα είναι η ακτοπλοϊκή εταιρεία SEA JETS.

H διοργάνωση του αγώνα θα ονομάζεται SEAJETS ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

Η εταιρεία θα κληρώσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε επισκέπτες αλλά και φίλους του ράλι τόσο στις εγκαταστάσεις του αγώνα όσο και μέσω κοινωνικών δικτύων με στόχο να προβάλλει τις εικόνες της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών στο εξωτερικό, προωθώντας με δημιουργικό τρόπο το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Το ράλι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 160 χώρες.

Η SEAJETS με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, έχει επιμηκύνει την περίοδο λειτουργίας των πλοίων της, συνδράμοντας στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει αλλά και στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ