Αλλάζουν τα δεδομένα στο λιανεμπόριο: Την επιστροφή του click away εισηγούνται οι ειδικοί

Αλλάζουν τα δεδομένα στο λιανεμπόριο: Την επιστροφή του click away εισηγούνται οι ειδικοί
Κόσμος ψωνίζει με την μέθοδο click away σε καταστήματα της Κορίνθου, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κλείσιμο των καταστημάτων αλλά μόνο στις «κόκκινες» περιοχές αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι , που συνεδριάζουν αυτήν την ώρα.

Κλείσιμο των καταστημάτων αλλά μόνο στις «κόκκινες» περιοχές αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι, που συνεδριάζουν αυτήν την ώρα, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη απόφαση για τη λειτουργία των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί αποφάσισαν για όποιες περιοχές μπουν στο «κόκκινο» τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά και οι αγορές να γίνουν με την μέθοδο του click away.

Ειδικά για τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα βιβλιοπωλεία οι ειδικοί εισηγήθηκαν τα καταστήματα να λειτουργούν με ραντεβού και συγκεκριμένα με τη μέθοδο του click in Shop.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, κλειστά θα μείνουν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου όλα τα καταστήματα προκειμένου να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού στα μεγάλα εμπορικά κέντρα όπως την Ερμού, που παρατηρήθηκα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Στις αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών είναι να λειτουργήσουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ.