Άλλη μια θεωρία θαυμαστή του «Χάρι Πότερ» επιβεβαιώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Άλλη μια θεωρία θαυμαστή του «Χάρι Πότερ» επιβεβαιώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
PAP20 - 20000821 - LONDON, UNITED KINGDOM: (FILES) An undated handout photo of young actor Daniel Radcliffe (C). Daniel who starred in the BBC adaptation of David Copperfield, is named as the star of the first Harry Potter film after a worldwide hunt, director Chris Columbus said Monday 21 August 2000. Columbus and producer David Heyman discovered their Harry Potter, Ron Weasley and Hermione Granger from the thousands of children who cast their names into the hat to play the roles. Young actor Daniel Radcliffe will be the film's Harry, with newcomers Rupert Grint (R) and Emma Watson (L) taking on the roles of Ron and Hermione. (UK OUT-NO MAGS-NO SALES-NO ARCHIVE-NO INTERNET) EPA PHOTO PA/HANDOUT

Η συγγραφέας καταφεύγει συχνά στο Twitter για να κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με τη δημοφιλή σειρά βιβλίων.

Από τότε που δημοσιεύθηκε το τελευταίο βιβλίο του «Χάρι Πότερ», η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν καταφέρνει να αποφύγει το να σχολιάσει διάφορες θεωρίες που, κατά καιρούς, διατυπώνουν θαυμαστές της σειράς. Συχνά, καταφεύγει στο Twitter για να κοινοποιήσει λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα ότι ο Ντάμπλντορ ήταν ομοφυλόφιλος, ότι ο Βόλντεμορτ δεν λέγεται «Βόλντεμορτ» αλλά «Βόλντεμορ» (λες και είναι Γάλλος αριστοκράτης). Ότι ο Ρον και η Ερμιόνη δεν θα έπρεπε να καταλήξουν να είναι ζευγάρι.

Προσφάτως, έκανε πάλι χρήση του Twitter για να επιβεβαιώσει, αυτή τη φορά, θεωρία που διατύπωσε ο χρήστης @atulaak, και η οποία έχει να κάνει με το πώς προφέρεται σωστά το όνομα της Ερμιόνης.

Ο @atulaak, υπέθεσε με tweet του ότι η συγγραφέας δίνει τη σωστή προφορά στο βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς», σε διάλογο μεταξύ Ερμιόνης και Βίκτορ Κραμ (του σταρ του παιχνιδιού Κουίντιτς, ο οποίος επέμενε να τη λέει «Χερμιόουν») έτσι ώστε να «μάθει» και στους αναγνώστες τη σωστή προφορά του ονόματος της, που το πρόφεραν συνήθως λάθος.

Θυμίζουμε ότι η παράγραφος από το βιβλίο έχει ως εξής: «Η Ερμιόνη τώρα μάθαινε τον Βίκτορ Κραμ να λέει το όνομά της σωστά συνεχώς την έλεγε “Χερμιόουν”. “Χερ-μι-ό-νι” είπε αυτή, αργά και καθαρά. “Χερμ-όουν-νίνι” (λέει ο Κραμ). “Αρκετά κοντά” είπε αυτή, διασταυρώνοντας το βλέμμα της με αυτό του Χάρι και χαμογελώντας».

Μία μέρα μετά, η Ρόουλινγκ απάντησε επίσης μέσω Twitter πως «Η θεωρία είναι σωστή».

Δείτε ακόμη: Οι ταινίες που δε βαριόμαστε να δούμε και να ξαναδούμε όσα χρόνια κι αν περάσουν