Αμερικανική αποστολή στη ΔΕΘ

Αμερικανική αποστολή στη ΔΕΘ

Επιχειρηματική αποστολή από την «Hermes Expo» στη ΔΕΘ για τη διεύρυνση της ελληνο-αμερικανικής συνεργασίας.

Η δημιουργία «γέφυρας συνεργασίας» ανάμεσα σε αμερικανικές και ελληνικές επιχειρήσεις που μποροεί να οδηγήσει σε αντιπροσωπείες και νέες θέσεις εργασίας. Αυτός είναι ο στόχος πίσω από την έλευση της εμπορικής έκθεσης «Ερμής», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη φετινή 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Παύλο Κοτρότσιο, ιδρυτή και πρόεδρο της έκθεσης, η «εμπορική αποστολή» που θα πραγματοποιηθεί θα έχει έχει σκοπό να βοηθήσει αμερικανικές εταιρίες που επιθυμούν να κάνουν γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην ελληνική αγορά και ευρύτερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Η επιχειρηματική αποστολή, με την εμπειρία και τις διασυνδέσεις της “Hermes Expo“, είναι ουσιαστικά μια μεγάλη ευκαιρία για επιχειρηματίες από την περιοχή της Φιλαδέλφειας -όπου είναι η βάση της έκθεσης “Ερμής”- της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και σε παναμερικανικό επίπεδο, να κάνουν εμπορικές επαφές και συναντήσεις δικτύωσης με επιχειρήσεις και επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια», επεσήμανε ο κ. Κοτρότσιος.

Η εκθεσιακή εταιρεία «Ερμής» αναμένεται να συμμετάσχει στην ΔΕΘ με περισσότερα από δέκα περίπτερα και με σκοπό τη δημιουργία ενός μεγάλου «Αμερικανικού περιπτέρου».

«Είναι ένας τρόπος να πούμε ότι βοηθάμε την πατρίδα έμπρακτα και ουσιαστικά», δήλωσε ο κ. Κοτρότσιος, προσθέτοντας ότι «μέσα από την κρίση που βιώνει η γενέτειρα, εμείς οι Ελληνοαμερικανοί δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς».

Διαβάστε ακόμη: Τι θέλουν οι Αυστραλοί στην Θεσσαλονίκη;

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ