Αμερικανός δίνει το σπίτι του για ένα iPhone 6

REUTERS

Θυσιάζει το διώροφο σπίτι του στο Ντιτρόιτ για να αποκτήσει το νέο iphone 6 ή ένα 32gb ipad.

Μπορεί να ακούγεται τρελό μα είναι αληθινό. Συχνά ακούγονται «θυσίες» που κάνουν κάποιοι για να αποκτήσουν στα χέρια τους το νέο καμάρι της Apple, iPhone 6, το οποίο έχει πάρει το μυαλό των περισσοτέρων. Κάποιοι, όμως, είναι ικανοί να δώσουν ακόμα και το σπίτι τους για να το αποκτήσουν!

Σύμφωνα με αγγελία ενός μεσιτικού γραφείου στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας ιδιοκτήτης σπιτιού προσφέρεται να ανταλλάξει ένα διώροφο αποικιακού τύπου σπίτι που είναι χτισμένο με τούβλα στην ανατολική πλευρά της άλλοτε πρωτεύουσας της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με ένα iPhone 6 ή με ένα 32gb iPad.

Το διώροφο σπίτι, που έχει συνολικό εμβαδόν περίπου 800 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο λουτρό και ένα μικρότερο WC, ένα ολοκληρωμένο υπόγειο και γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.

ιγονΜια φωτογραφία του σπιτιού που αναμεταδόθηκε από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δείχνει πράγματι ένα σπίτι χτισμένο με τούβλα σε συνθήκες απόλυτης εγκατάλειψης, χωρίς τη βασική εξωτερική πόρτα, με σπασμένα παντζούρια και παράθυρα.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ζει μόνιμα στο εξωτερικό θέλει απλώς να το «ξεφορτωθεί», καθώς χρωστάει περισσότερα από 6.000 δολάρια σε φόρους ακίνητης περιουσίας

Ο ιδιοκτήτης σπιτιού αρχικά ζητούσε 5 χιλιάδες δολάρια για το σπίτι, αλλά μετά από αρκετούς μήνες χωρίς να έχει βρεθεί κάποιος πιθανός αγοραστής, άρχισε να ρίχνει πολύ τον «πήχη της τιμής». Τον περασμένο Ιούλιο και τον Αύγουστο η τιμή που ζητούσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έπεσε στα 1000 δολάρια αλλά και πάλι δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Πλέον ο ιδιοκτήτης θεωρεί καλή συμφωνία την ανταλλαγή του διώροφου με ένα νέο iPhone.