Ανακάλυψε τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης που σου προσφέρει το πρόγραμμα Rise Management Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ανακάλυψε τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης που σου προσφέρει το πρόγραμμα Rise Management Trainee της  Coca-Cola Τρία Έψιλον
Δήλωσε εδώ συμμετοχή στο πρόγραμμα ως τις 9 Ιουνίου 2021 και κάνε το πρώτο βήμα για να χτίσεις την καριέρα που επιθυμείς.

Το Rise Management Trainee, το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον που δίνει σε νέους απόφοιτους την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους, ξεκινάει τον φετινό κύκλο, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 9 Ιουνίου 2021.

Το πρόγραμμα, που μετρά ήδη πάνω από 30 χρόνια παρουσίας, δίνει τη δυνατότητα σε νέους και νέες που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και διαθέτουν μικρή εργασιακή εμπειρία (έως 2 έτη) να γίνουν μέλη μιας δυναμικής εταιρείας, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα σε ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, χτίζοντας την καριέρα που ονειρεύονται.

«Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύουμε σταθερά στην εξέλιξη, την ενδυνάμωση και την ευεξία των ανθρώπων μας, προσφέροντάς τους τα εργαλεία, την υποστήριξη και την ευελιξία που χρειάζονται για να αναπτυχθούν σε ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας. Σε αυτό, οι νέοι που θα επιλεγούν μέσα από το Rise Management Trainee θα ακολουθήσουν ένα δυνατό ταξίδι μάθησης, θα εργαστούν πάνω σε διαφορετικά projects και θα εξελιχθούν για να ξεκλειδώσουν το ταλέντο τους», δήλωσε η κα. Κωνσταντίνα Μπάρκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της CocaCola Τρία Έψιλον.

Ο νέος κύκλος του προγράμματος αφορά θέσεις στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας,  σε τμήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και σε υποστηρικτικά τμήματα, που προσφέρουν νέες γνώσεις και σημαντικές εμπειρίες σε έναν σύγχρονο κλάδο που διαρκώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα οι Rise Management Trainees που θα επιλεγούν θα γνωρίσουν από κοντά την καθημερινή λειτουργία και δραστηριότητα των συγκεκριμένων τμημάτων, θα έχουν ένα προσωπικό και απόλυτα εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης, θα λάβουν καθοδήγηση, κίνητρα και πρακτική γνώση ώστε να αποτελέσουν ενεργά μέλη των ομάδων στις οποίες θα ενταχθούν. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος η απόδοση τους θα αξιολογηθεί, με στόχο να εξελιχθούν σε οργανικές θέσεις μέσα στην εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Coca-Cola HBC.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον παραμένει από το 2014 Εργοδότης Επιλογής για τις Γενιές Υ/Ζ και φέτος διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης από το διεθνές Top Employers Institute για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μέσα από μία σειρά προγραμμάτων και πρωτοβουλιών, με κορυφαίο το Rise Management Trainee, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει στους νέους όραμα και προοπτική να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης θα βρείτε εδώ.