Ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τα μέλη της πρωτοεμφανιζόμενης «Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας» επιτέθηκαν με καλάσνικοφ την ημέρα των ευρωεκλογών.

Η πρωτοεμφανιζόμενη «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ, εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στις 25-5-2014, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο Athens.indymedia.org.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι επελέγη ως στόχος το ΠΑΣΟΚ, γιατί «όλα αυτά τα χρόνια στηριζόταν στην καταστολή», ενώ τώρα, ως συγκυβέρνηση, «δίνει δημοκρατικό προσωπείο στην άγρια καπιταλιστική επίθεση».

Η οργάνωση ζητάει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο αντιτρομοκρατικός νόμος, «να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης» και «να σταματήσει το πογκρόμ κατά των μεταναστών».

«Η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν απειλούνται»
«Παρεμβάσεις στο νομοθετικό έργο μέσω απειλών και πυροβολισμών, προς όφελος τρομοκρατών, δεν γίνονται αποδεκτές. Η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν απειλούνται» τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση, που εξέδωσε σχετικά με την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για το τρομοκρατικό χτύπημα της 25ης Μαΐου κατά του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Κινήματος σημειώνει ότι «το κείμενο της προκήρυξης επιβεβαιώνει απλώς την ανάγκη ύπαρξης σωφρονιστικών καταστημάτων τύπου Γ’ με όλες τις εγγυήσεις του κράτους δικαίου» και προσθέτει: «αναμένουμε την καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας από όλα τα πολιτικά κόμματα, και από αυτά που δεν έκριναν σκόπιμο να το πράξουν την 25η Μαΐου».

Διαβάστε ακόμη:

Θετικοί στο δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ οι Κουτσούμπας, Κουβέλης, Καμμένος

Σκληρή επίθεση του Αντ. Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ

«Κόκκινο πανί» η «μικρή ΔΕΗ» για τη Βουλή