«Ανάσα» για 150 εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής Αθηνών

«Ανάσα» για 150 εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής Αθηνών
Κλειστό κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, Πέμπτη 14 Απριλίου 2016. Σε κατάσταση πτώχευσης ανακοίνωσε ότι βρίσκεται η Ηλεκτρονική Αθηνών. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε αποδεκτή την αίτηση πτώχευσης που είχε καταθέσει, από τις 9 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών από τις 14-4-2016, θα παραμείνουν κλειστά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo:

Η Mediatel ανακοίνωσε την πρόθεσή της για άμεσες προσλήψεις.

Στην άμεση πρόσληψη 150 πωλητών και πωλητριών της Ηλεκτρονικής Αθηνών προτίθεται να προχωρήσει η Mediatel, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εξέλιξής της, όπως γνωστοποίησε σήμερα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, οι υπάλληλοι θα προσληφθούν στην εταιρεία, κατόπιν εκπαίδευσης, έχοντας στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε τους βήμα. Επίσης, η Mediatel δεσμεύεται ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα απευθυνθεί εκ νέου στους πρώην υπαλλήλους της Ηλεκτρονικής Αθηνών για την κάλυψη επιπλέον θέσεων εργασίας.