Αναβάλλεται το σημερινό debate των πολιτικών αρχηγών

Αναβάλλεται το σημερινό debate των πολιτικών αρχηγών
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας συμμετέχει στο debate των πολιτικών αρχηγών, στο στούντιο του ΕΡΤNEWS στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023. Στο debate των αρχηγών των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων, που είναι το πρώτο εδώ και οκτώ χρόνια, συμμετέχουν ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Την τηλεμαχία συντονίζει ο Γιώργος Κουβαράς και ερωτήσεις θα θέσουν οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, Γιώργος Παπαδάκης ΑΝΤ1, Παναγιώτης Στάθης OPEN, Ράνια Τζίμα MEGA, Μάρα Ζαχαρέα STAR, Αντώνης Σρόιτερ ALPHA και Σία Κοσιώνη ΣΚΑΪ. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την διακομματική επιτροπή οι θεματικές ενότητες στις οποίες θα κληθούν να τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί είναι έξι: 1. Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση, 2. Εξωτερική Πολιτ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών - Δεν προσδιορίστηκε νέα ημερομηνία.

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, όπως έγινε γνωστό μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των εκπροσώπων των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η Νέα Δημοκρατία πρότεινε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους λόγω του τραγικού ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου, ενώ τρία κόμματα αντιπρότειναν την Κυριακή.

Στη συνάντηση δεν υπήρξε ομοφωνία και έτσι δεν προσδιορίστηκε νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του debate.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: