«Ανάξιο διάψευσης ένα τόσο τεράστιο ψέμα» τα περί πολιτικής κίνησης Στουρνάρα

«Ανάξιο διάψευσης ένα τόσο τεράστιο ψέμα» τα περί πολιτικής κίνησης Στουρνάρα
Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Για σενάρια επιστημονικής φαντασίας κάνουν λόγο οι συνεργάτες του διοικητή της ΤτΕ για τα δημοσιεύματα περι γεύμα όπου προετοιμάζονταν δήθεν νέο κόμμα. 

Διαψεύδουν συνεργάτες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρα, κάνοντας λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, δημοσιεύματα περι συμμετοχής του διοικητού σε κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών όπου προετοίμαζαν δήθεν νέο πολιτικό φορέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τις οποίες επικαλείται η Καθημερινή επειδή «το ψέμα ήταν τόσο τεράστιο που ήταν ανάξιο διάψευσης, η “έγκυρη” εφημερίδα επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα μυθεύματα, όπως ακριβώς έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με αποκορύφωμα πριν μερικούς μήνες την δήθεν συνομιλία του κ. Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη από “θωρακισμένο” τηλέφωνο!».

Οι συνεργάτες του διοικητού παραπέμπουν μάλιστα σε μια φράση του Γκέμπελς, υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ, ότι «όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται» θέτοντας το ερώτημα γιατί μια εφημερίδα με τον τίτλο «Δημοκρατία», μετέρχεται αυτών των, ναζιστικής έμπνευσης, μεθόδων.