Ανοίγει όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας η Domotel Hotels & Resorts

Ανοίγει όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας η Domotel Hotels & Resorts
Με γνώμονα τα νέα δεδομένα η Domotel Hotels & Resorts πρoxώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Revival Consulting Services S.A., για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πρoτύπου πιστοποιητικού για την υγιεινή και ασφάλεια των επισκεπτών της, του B&W της Swiss Approval.

H Domotel Hotel & Resorts ανοίγει ξανά τις πόρτες των πολυτελών boutique και lifestyle ξενοδοχείων της σε όλη την Ελλάδα τον Ιούνιο του 2020.

Mε ξενοδοχειακές μονάδες σε δημοφιλείς και εύκολα προσβάσιμους με αυτοκίνητο τουριστικούς προορισμούς όπως η Αθήνα (Domotel Kastri), η Θεσσαλονίκη (Domotel Olympia), ο Βόλος (Domotel Xenia Volos), η Καρδίτσα (Domotel Arni), τα  Σύβοτα (Domotel Agios Nikolaos) και η Αράχωβα (Domotel Anemolia), η ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων συμμετέχει ενεργά στην επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού.

Με γνώμονα τα νέα δεδομένα η Domotel Hotels & Resorts πρoxώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Revival Consulting Services S.A., για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πρoτύπου πιστοποιητικού για την υγιεινή και ασφάλεια των επισκεπτών της, του B&W της Swiss Approval. Στο πλαίσιο αυτό η Domotel Hotels & Resorts εντάσσει μια νέα διεύθυνση υπηρεσιών στα ξενοδοχεία της, το B&W Department, που θα διαθέτει τα: Blue Office για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής και άμεσης παροχής ιατρικής φροντίδας και βασικών πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους επισκέπτες της σε περίπτωση ανάγκης, και το White Office που θα ασχολείται με την οργάνωση και εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και πρόληψης για την αποφυγή και τον περιορισμό πιθανής μετάδοσης νοσημάτων.

Ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, CEΟ της Domotel Hotels & Resorts δήλωσε σχετικά:

«Η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και του προσωπικού μας αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και σε αυτό το πλαίσιο επιλέξαμε ένα από τα ξενοδοχεία μας να είναι τo lab hotel για την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προτύπου πιστοποιητικού που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον του τουρισμού. Για περισσότερα από 15 χρόνια στην Domotel Hotels & Resorts στηρίζουμε την ελληνική φιλοξενία και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και φέτος, στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε. Μόνο με πίστη, επιμονή, όραμα, ευθύνη και κοινή στρατηγική θα καταφέρουμε να κάνουμε και πάλι τον Τουρισμό πρωταγωνιστή της οικονομίας».