Άνοιγμα της AgrecoFarms στην αγορά των ΗΠΑ

Άνοιγμα της AgrecoFarms στην αγορά των ΗΠΑ

Στην εξαγωγή των προϊόντων της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών προχωρά η AgrecoFarms του Ομίλου Grecotel.

Στην εξαγωγή των προϊόντων της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών προχωρά η AgrecoFarms του Ομίλου Grecotel και ήδη προϊόντα της έχουν τοποθετηθεί στο κατάστημα Carissa’s στην περιοχή East Hampton της Νέας Υόρκης, ενώ ακολουθούν και άλλες συνεργασίες. Ταυτόχρονα η σειρά προϊόντων της AgrecoFarms διατίθεται πλέον και online από το e-shop, ΑgrecoFarms.gr.

Η παραδοσιακή φάρμα AgrecoFarms στα πλαίσια της φιλοσοφίας του Ομίλου να παρουσιάζει και να προσφέρει την «καλύτερη Ελλάδα» στους ανά τον κόσμο πελάτες και συνεργάτες της Grecotel, συνδέει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, εδώ και πολλά χρόνια τον πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα της οικονομίας. Στην κατεύθυνση αυτή δημιούργησε μια πολύτιμη συλλογή, από γαστρονομικά προϊόντα που αναδεικνύουν τον πλούτο και την αφθονία της κρητικής γης, καθώς και σειρά από ελληνικά προϊόντα μπάνιου και σώματος, εμπνευσμένα από τη μυθική φύση της άγριας Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Grecotel και ο ιδρυτής της Νίκος Δασκαλαντωνάκης, ήταν οι πρωτεργάτες στη σύνδεση του ξενοδοχείου με την τοπική αγροτική παραγωγή και τη συμβολαιακή γεωργία, ενώ τα ξενοδοχεία της στο Ρέθυμνο αποτέλεσαν ήδη από το 1990 υπόδειγμα εφαρμογής περιβαλλοντικής πολιτικής.