Αντετοκούνμπο: «Νέος Greek Freak ο Τσιτσιπάς!»

Αντετοκούνμπο: «Νέος Greek Freak ο Τσιτσιπάς!»

«Ο Τσιτσιπάς είναι πραγματικά φοβερός σε αυτό που κάνει και δεν έχει ταβάνι», δήλωσε ο μπασκετμπολίστας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έλαμψε» ξανά στο ΝΒΑ και στο θριαμβευτικό πέρασμα των Μπακς με 105-92 από το Τορόντο. Μπορεί η άμυνα των Ράπτορς να τον δυσκόλεψε, αλλά ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν για μία ακόμα φορά ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι και τους οδήγησε στη νίκη, με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα, σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Ο «Giannis» μετά το ματς ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον Στέφανο Τσιτσιπά και απάντησε με χαμόγελο: «Δεν παρακολουθώ πολύ τένις, περισσότερο ποδόσφαιρο βλέπω πέρα από το μπάσκετ. Πάντως ο Τσιτσιπάς είναι πραγματικά φοβερός σε αυτό που κάνει και δεν έχει ταβάνι. Πιστεύω πως το 2020 ή το 2021 θα είναι στους κορυφαίους στο παγκόσμιο τένις και θα έχουμε ένα νέο Greek Freak, στο τένις αυτή τη φορά», τόνισε ο ηγέτης των Μπακς.

Μάλιστα, όσον αφορά τον αγώνα στο Τορόντο ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις εκτός έδρας, ειδικά μια τόσο καλή ομάδα όπως οι Ράπτορς. Είναι σπουδαία υπόθεση που όταν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα φάουλ, όλοι οι υπόλοιποι βγήκαν μπροστά και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση των Ράπτορς. Πρέπει να παραμείνουμε όμως ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».