Απεργία στα ΜΜΜ την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου – Χωρίς μετρό, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ

Απεργία στα ΜΜΜ την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου – Χωρίς μετρό, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ
Κόσμος περιμένει την λήξη στάσης εργασίας στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018. Στάση εργασίας πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 23:00 έως την λήξη της λειτουργίας , διαμαρτυρόμενοι όπως αναφέρουν για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων , την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας ,την ταλαιπωρία επιβατικού κοινού με τεράστιες ουρές και αναμονές , τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει , την αυθαιρεσία της διοίκησης στην διαδικασία εξέλιξης προσωπικού, καταστρατηγώντας, κάθε έννοια του κανονισμού εργασίας ,την γενική απαξίωση του φορέα και την στοχοποίηση εργαζομένων με μονομερείς βλαπτικές μεταβολές. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Χειρόφρενο» τραβούν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλεΪ, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών.

Δύσκολη θα είναι η Τρίτη 18 Φεβρουαρίου για όσους πολίτες της Αθήνας, χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Λόγω απεργίας, δεν θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του τραμ και του μετρό, στις γραμμές 1,2 και 3. Τα Σωματεία των εργαζομένων θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), διαμαρτυρόμενα για το ασφαλιστικό.

Πηγή: news247.gr