Απειλεί με lockdown την Ίο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Απειλεί με lockdown την Ίο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Η υπ. ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Β.Παπανδρέου επισκέφθηκε το νησί της Ίου στα πλαίσια της περιοδείας στα νησιά των Κυκλάδων που υπέστησαν ζημιές από την θεομηνία του περασμένου Φεβρουαρίου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών.Στη φωτό έργα αποκατάστασης οδικού δικτύου στο νησί. Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θα μεταβούν στο νησί περισσότεροι από 30 αστυνομικοί από την Αττική για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης. Καταγράφεται έξαρση των κρουσμάτων.

Στο ενδεχόμενο να επιβληθούν περιορισμοί στο νησί της Ίου, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, είναι ορατός ο κίνδυνος το νησί να «κλείσει» γιατί οι επιχειρηματίες δεν λαμβάνουν μέτρα. Αύριο Πέμπτη θα μεταβούν στην Ίο περισσότεροι από 30 αστυνομικοί από την Αττική για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.

Στη Μύκονο έχουν σταλεί 186 αστυνομικοί με νέα διοίκηση και όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης γίνεται μια σοβαρή δουλειά η οποία θα συνεχιστεί. Διαχώρισε τα κορωνοπάρτι στο νησί σε ιδιωτικά και πληρωμένα προσθέτοντας ότι όλα αυτά είναι εγκληματικές πράξεις και τις έχει αναλάβει η αστυνομία.