Απίστευτη γκάφα του BBC: Πέθανε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Απίστευτη γκάφα του BBC: Πέθανε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Πανικός δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά το πρωί της Τετάρτης, μετά την ανάρτηση γνωστής δημοσιογράφου στο twitter σχετικά με την εισαγωγή της βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για την Ahmen Khawaja του BBC World News, η οποία έγραψε: «BREAKING: Η βασίλισσα Ελισάβετ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Kind Edward στο Λονδίνο. Αναμένεται σύντομα ανακοίνωση».

tweet elisavet

Αμέσως, το Παλάτι κινητοποιήθηκε και μέσω ανακοίνωσης του επιβεβαίωσε ότι η Βασίλισσα ήταν στο νοσοκομείο για check up ρουτίνας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το BBC υποστήριξε πως το tweet εστάλη κατά λάθος κατά τη διάρκεια τεχνικής πρόβας για μια βασιλική νεκρολογία. «Το tweet διαγράφηκε γρήγορα και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση», σημείωσε στη συνέχεια εκπρόσωπος του BBC.

Από πλευράς της, η δημοσιογράφος επεσήμανε πως επρόκειτο για μια ανόητη φάρσα, όταν άφησε το τηλέφωνο από τα μάτια της. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το «τιτίβισμα» διαγράφηκε και έγραψε: «False Alarm: Έχουν διαγραφεί τα προηγούμενα tweets! Δεν πρόσεχα το κινητό στο σπίτι. Ανόητη φάρσα. Συγγνώμη για την αναστάτωση!».

Πηγή: peoplegreece.com