Aποκρυπτογραφήστε τον κώδικα της ηγεσίας με τον Alain Hunkins!

Aποκρυπτογραφήστε τον κώδικα της ηγεσίας με τον Alain Hunkins!
Τι πρέπει να κάνει ένας ηγέτης; O συγγραφέας του "Cracking the Leadership Code" έρχεται στο Network για να μοιραστεί όσα έχει μάθει, δουλεύοντας με πάνω από 2.500 διαφορετικές ομάδες, σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Fortune Greece Network
Be committed to
purpose-driven leadership

To Fortune Greece Network είναι μια νέα πλατφόρμα για executive – bound professionals που αποτελούν την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών. Δημιουργούμε ένα membership community που παρέχει στα μέλη του δικτύωση, αλληλεπίδραση με ηγέτες επιρροής, στοχευμένη γνώση, φιλτραρισμένη πληροφορία και τα εργαλεία που είναι αναγκαία για να εξελιχθούν στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Η πλατφόρμα μας ξεκινάει τις δράσεις της τον Δεκέμβριο, ανοίγοντας το κεφάλαιο “Self Development”. Tα μέλη του Fortune Greece Network θα επικεντρωθούν στην αυτοβελτίωση και στους τρόπους με τους οποίους θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης και δράσης τους και η καθημερινότητά τους.

Στις 8 Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον Alain Hunkins, CEO του Hunkins Leadership Group, o οποίος θα μιλήσει σε ένα διαδραστικό και ζωντανό online session, διάρκειας 30 λεπτών.

Ο Alain Hunkins είναι συγγραφέας του “Cracking the Leadership Code”, ομιλητής στο TEDx και έχει περισσότερα από 20 χρόνια πορείας στην εκπαίδευση ηγεσίας, το facilitation, τον σχεδιασμό μάθησης και ανάπτυξης ενηλίκων, την οργανωτική ανάπτυξη και την αλλαγή κουλτούρας.

Τα επιτεύγματα της καριέρας του περιλαμβάνουν:

· Διευκόλυνση προγραμμάτων ηγεσίας και αλλαγής συμπεριφοράς σε περισσότερες από 2.500 ομάδες.
· Σχεδιαστής Έργου και Κύριος Εκπαιδευτής σε μια πολυετή διαδικασία οργανωτικής αλλαγής κουλτούρας 13.000 ατόμων.
· Σχεδιασμένα, κατά παραγγελία, διαδραστικά προγράμματα ηγεσίας σε ομάδες άνω των 1.000 ατόμων.

«Το πάθος μου είναι να ανάψω τη σπίθα της ευφυΐας σε άτομα, ομάδες και οργανισμούς για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Το να ηγείσαι καλά σήμερα είναι πιο δύσκολο από ποτέ. Η παγκόσμια πανδημία έχει κλονίσει τα θεμέλια της σχέσης ηγέτη / ακόλουθου. Οι άνθρωποι είναι λιγότερο πρόθυμοι να ανεχθούν μια μέτρια ηγεσία και εγκαταλείπουν μαζικά τις εταιρείες» αναφέρει.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ένας ηγέτης; Σε αυτή την παρουσίαση, ο Alain Hunkins θα μοιραστεί όσα έχει μάθει δουλεύοντας με πάνω από 2.500 διαφορετικές ομάδες σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε κι εσείς να αποκρυπτογραφήσετε τον κώδικα της ηγεσίας!

*Οι δράσεις που προβλέπονται για τον Δεκέμβριο είναι ανοιχτές, χωρίς κόστος, για όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην πλατφόρμα Fortune Greece Network. Επιπλέον διευκρινίσεις και οδηγίες σύνδεσης θα λάβετε σε επόμενα newsletters. 

** Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ