«Απόβαση» στην τουρκική αγορά των 74 εκατ. πελατών!

«Απόβαση» στην τουρκική αγορά των 74 εκατ. πελατών!

Το «Disrupt Founders Bootcamp» ανοίγει το δρόμο σε δέκα ελληνικές startups.

To «Disrupt Founders Bootcamp» αποτελεί την πρώτη ελληνοτουρκική συνεργασία για την νεοφυή επιχειρηματικότητα και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον τεχνολογικό επιταχυντή στην Κωνσταντινούπολη Fit Startup Factory και την στήριξη του Özyeğin University, ενός από τα καλύτερα Business School της Τουρκίας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης νέων τεχνολογικών επιχειρήσεων που απευθύνεται σε startup από την Ελλάδα και την Κύπρο . Οι 10 ομάδες που θα επιλεγούν θα λάβουν πρόσκληση να παρακολουθήσουν το διήμερο εντατικό workshop, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από το Fit Startup Factory και τον İhsan Elgin, Διευθυντή στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Özyeğin . Από αυτές τις 10 ομάδες θα επιλεγούν 3 φιναλίστ που θα προσκληθούν στο Fit Startup Factory στην Κωνσταντινούπολη και θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης (acceleration) και καθοδήγησης (mentorship), ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι ταυτόχρονα θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο πιθανών συνεργατών και σημαντικών επενδυτών μέσω προκαθορισμένων ραντεβού.

Στη συνέχεια, 1 ομάδα από τις 3 φιναλίστ θα προσκληθεί στο Startup Turkey που θα γίνει στην Αττάλεια  για να παρουσιάσει την επιχειρηματική της ιδέα σε ένα μεγάλο αριθμό Τούρκων και διεθνών επενδυτών.

Αναλυτικά:

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα “Disrupt Founders Bootcamp” επισκεφτείτε το http://industrydisruptors.org/index.php/access-turkey και συμπληρώστε την αίτηση σας ηλεκτρονικά, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Fit Startup Factory
Το Fit Startup Factory, δημιουργήθηκε το 2011, και είναι ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας με στόχο την ενεργοποίηση των επιχειρηματιών τεχνολογίας της Τουρκίας στη δημιουργία δυνητικών και βιώσιμων επιχειρήσεων. Τα γραφεία του Fit Startup Factory στεγάζουν επίσης τους Galata Business Angels (μια ομάδα «αγγέλων» επενδυτών), την etohum (μια κοινότητα τεχνολογικών startup) και το Doğa Girişim (VC).

Λίγα λόγια για τους Industry Disruptors – Game Changers
Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), αποτελούν μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια.

Διαβάστε περισσότερα: www.industrydisruptors.org.