Application για… αγκαλίτσες με αγνώστους

Application για… αγκαλίτσες με αγνώστους

Μια εφαρμογή που βρίσκει ανθρώπους σε κοντινή απόσταση έτοιμους να μοιραστούν μια πλατωνική αγκαλιά.

Ο δημιουργός του Cuddlr ορκίζεται πως εδώ το θέμα μας δεν είναι το σεξ. Και είναι βέβαιος πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν έναν άγνωστο μόνο και μόνο για την απόλαυση της ανθρώπινης στιγμής.

Ο χρήστης που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή και έχει ανάγκη από ανθρώπινη επαφή, δηλώνει στον κόσμο την πρόθεσή του συνοδευόμενη από τη φωτογραφία του. Όσοι βρίσκονται κοντά (και έχουν την εφαρμογή) λαμβάνουν ένα request με το όνομα και τη φωτογραφία και έχουν 15 λεπτά να αποφασίσουν αν θέλουν να ανταποκριθούν. Σε περίπτωση που εγκρίνουν το αίτημα, η εφαρμογή δίνει οδηγίες για το πώς να φτάσουν και οι δύο στο συμφωνημένο μέρος. Μετά την ολοκλήρωση της αγκαλιάς, οι δύο συμμετέχοντες βαθμολογούν ο ένας τον άλλον.

«Δεν είναι ραντεβού, άρα δεν χρειάζεται να ετοιμαστείς, να φτιαχτείς, να βρεις θέμα συζήτησης, να πιεις ποτό, να περάσεις ώρα με έναν άνθρωπο που ίσως δεν σε ενδιαφέρει», δηλώνει ο δημιουργός του app.

Βέβαια, στα μάτια των περισσότερων αυτό μοιάζει με μια εφαρμογή ειδικά φτιαγμένη για one night stand, όσο και αν ο developer τονίζει το αντίθετο. Και μετά σου λένε ότι η τεχνολογία αποξενώνει τους ανθρώπους.