Αρχή για το Premium Publisher’s Network τον Αύγουστο

Αρχή για το Premium Publisher’s Network τον Αύγουστο

H Olive Media μεταξύ των εταιρείων που δημιουργούν το μεγαλύτερο private market place στην ελληνική αγορά.

Το Premium Publisher’s Network (PPN) ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του τον Αύγουστο του 2014 σε betaversion. Με την τεχνολογική πλατφόρμα ADTECHmarketplace™ της AOLτο ΡΡΝ θα διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά της Ελλάδος και του εξωτερικού το κοινό σημαντικών Ψηφιακών Ελλήνων Εκδοτών.

Η 24 Media, η DPGDigitalMedia, η Olive Media και η Adweb δημιουργούν το μεγαλύτερο private market place στην ελληνική αγορά με εξαιρετικά ανεπτυγμένες δυνατότητες στόχευσης, διαθέσιμο inventory που θα ξεπερνά το 1 δισ. impressions ανά μήνα και με ένα 100% «brand-safe» και αναβαθμισμένο περιβάλλον.

O στόχος είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο programmatic offering στην Ελλάδα με την υψηλότερη κάλυψη τόσο ποσοτικά όσο και στις διαφορετικές θεματικές περιοχές που θα ξεχωρίσει και διαχωρίσει τη θέση του από τα υπόλοιπα ad exchanges.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του PPN και των δυνατοτήτων του στην ελληνική αγορά, ενώ θα ανακοινωθούν και οι νέες συνεργασίες.

Επόμενο βήμα για το PPN είναι η επέκταση της προσφοράς του τόσο στο mobile όσο και σε νέα αποκλειστικά audience metrics.

Διαβάστε ακόμη:

Νέο τεύχος Fortune: Κυκλοφορεί στα περίπτερα

Κορυφαίες διακρίσεις για τα tablet edition των InStyle και People