Αρχίζει το Audit Graduate Recruiting Program 2019 της KPMG

Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Είσαι απόφοιτος σχολών Οικονομικής κατεύθυνσης και επιθυμείς να ασχοληθείς με τον Ελεγκτικό κλάδο; Η KPMG, λόγω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των εργασιών της, επιδιώκει να προσλάβει νέους επαγγελματίες για να τους εντάξει στην ομάδα Ελέγχου της.

Κάνε λοιπόν την αίτηση σου έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.justjobs.gr/employers-a-z/kpmg-greece/jobs/?ne=&jid=8046#.XP9J7IhLg2w

Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με προσοχή και βάσει προσόντων και οι κορυφαίοι υποψήφιοι θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στο Ημερήσιο Workshop & Testing Event που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο. Θα ακολουθήσουν ατομικές συνεντεύξεις με τους επικρατέστερους το Σεπτέμβριο και οι επιτυχόντες θα ενταχθούν στην ομάδα της KPMG τον Οκτώβριο!

Κατά τη διάρκεια του event οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το επάγγελμα του Ελεγκτή, να γνωρίσουν τα στελέχη της KPMG και να αξιολογηθούν για τις δεξιότητές τους, μέσα από  ένα ημερήσιο πρόγραμμα το οποίο θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Για περαιτέρω απορίες και διευκρινήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ως ακολούθως:

Τ: +30 210 60 62 107, Θανάσης Κανάργιας και Τ: +30 210 60 62 371, Φώτης Κανελλόπουλος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε 207 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.