«Άθλια και χυδαία υπονοούμενα» – Η αιχμηρή απάντηση Μπακογιάννη σε Δούκα για «Ανάπλαση ΑΕ»

«Άθλια και χυδαία υπονοούμενα» – Η αιχμηρή απάντηση Μπακογιάννη σε Δούκα για «Ανάπλαση ΑΕ»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλάει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Αθήνα, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στα όσα ανέφερε ο Χάρης Δούκας για την τροπολογία που κατατέθηκε γύρω από την «Ανάπλαση Αθήνα Α.Ε.».

Ο δήμαρχος Αθηναίων κάνει λόγο για «άθλια και χυδαία υπονοούμενα», τονίζει πως θεωρεί ευπρόσδεκτο κάθε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο και πως παραδίδει τον Δήμο πιο εύρωστο και τακτοποιημένο από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάρης Δούκας: «Σκανδαλώδης τροπολογία» για την «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» – «Η εταιρεία που έτρεξε τον μεγάλο περίπατο αλλάζει χέρια… νύχτα»

Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

«Επειδή ορισμένοι αφήνουν κάποια άθλια και χυδαία υπονοούμενα. Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η “Ανάπλαση Α.Ε.” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου. Για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ».

Και στο τέλος προσέθεσε: «Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: