Οι «άθλιοι» του Χρήστου Παππά στη Βουλή

Οι «άθλιοι» του Χρήστου Παππά στη Βουλή

Έντονος καυγάς του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τον Χρ. Μαρκογιαννάκη - Αποχώρησε η ΚΟ της ΧΑ από την Ολομέλεια - Βίντεο.

Έντονος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του προέδρου Χρήστου Μαρκογιαννάκη και του προφυλακισμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, όταν ο δεύτερος προχώρησε σε καταγγελίες εναντίον του κ. Μαρκογιαννάκη και εναντίον βουλευτών τους οποίους αποκάλεσε «αθλίους».

«Εύχομαι εσάς τους αθλίους της Βουλής ο θεός να σας λυπηθεί» είπε ο Χ. Παππάς απευθυνόμενος στην αίθουσα, προκαλώντας φωνές και αντιδράσεις. «Πάρτο πίσω» του φώναξαν βουλευτές και ο προεδρεύων της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Σβήστε το από τα πρακτικά, αλλά μη με διακόπτετε, δεν έχετε το ηθικό βάρος για να με διακόψετε. Εσείς είπατε στον δικηγόρο Μιχαλόλια (αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου) ότι υπερασπιστήκατε αστυνομικό που έπαιρνε λεφτά από πακιστανούς «Τι να κάνω ρε Τάκη, βγάζω μεροκάματο».

Ακολούθησε σάλος στην αίθουσα, ο κ. Μαρκογιαννάκης έκλεισε τα μικρόφωνα και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την ολομέλεια της Βουλής.

Παππάς: Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι στη ΝΔ
Προηγουμένως, ο κ. Παππάς επιτέθηκε κατά του Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είχε πει «αυτός είναι πολύ καλός πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας», αναφερόμενος σε στέλεχος της ΧΑ. Στη συνέχεια μίλησε για την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για την οποία είπε με ειρωνία πως την εξυπηρετούσε στο κατάστημα του, αλλά εκείνη δεν μπόρεσε ποτέ να διακρίνει τα τσιγκέλια, τους μπαλτάδες και τα θαλάμους βασανιστηρίων.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής είπε «Χριστοφοράκος, Καράμπελας, Τσουκάτος, Κοντομηνας, Καρχιμάκης, οι καταδικασθέντες της ΝΔ για το δομημένο ομόλογο, οι εμπλεκόμενοι της Energa και της Hellas Power κυκλοφορούν ελεύθεροι και την ίδια στιγμή ο αρχηγός, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτές της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης είναι φυλακή».

Δείτε ακόμη:

«Βόμβες» Μιχαλολιάκου για Μουρούτη και υπουργούς της ΝΔ

Μουρούτης: «Τον Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ»