Αυγουστιάτικη πανσέληνος στην Αττική

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στην Αττική

Οι αρχαιολογικοί χώροι υποδέχονται το ωραιότερο φεγγάρι του έτους.

Θα είστε στην Αθήνα όταν το φεγγάρι θα γεμίσει; Όταν θα είναι μεγαλύτερο και πιο ασημί από ποτέ;  Στις 21/8 φέτος, η αυγουστιάτικη πανσέληνος και, όπως πλέον παραδοσιακά, τα μεγάλα Μουσεία, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία ανοίγουν τις πύλες τους και προσφέρουν τα κάλλη τους δωρεάν στο κοινό. Οι επιλογές πολλές.

Η Ακρόπολη για μια ανάσα πάνω από το κλεινόν άστυ  που αγαπάμε να μισούμε και μισούμε να αγαπάμε. Πάνω από την πόλη που τον Αύγουστο έχει τις ωραιότερες στιγμές της.

Το Σούνιο για ένα μίνι ταξιδάκι ώστε να μαγευτείτε παρέα με τον Ποσειδώνα μπροστά από το ναό του. Ή ίσως στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Για την πανσέληνο θα τραγουδήσουν εκεί, η Μελίνα Κανά και ο Βασίλης Λέκκας, γνωστά και πολυαγαπημένα τραγούδια των Γιώργου Ανδρέου και Γιώργου Καζαντζή.

Οι δυο συνθέτες θα είναι και στο πιάνο. Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://www.aisxylia.gr/

Σε ότι αφορά τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που μπορείτε να επισκεφθείτε αναζητήστε λεπτομέρειες εδώ:  http://www.culture.gr/culture/gindex.jsp

Διαβάστε ακόμη: Ταξιδεύοντας τη μουσική της Ελένης Καραΐνδρου σε όλο τον κόσμο