Avis: Μοναδικές προσφορές στη φετινή Έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility»

Avis: Μοναδικές προσφορές στη φετινή Έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility»
Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Avis οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα της ηλεκτροκίνησης.

H Avis, η κορυφαία εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, επενδύει στη σύγχρονη αυτοκίνηση και ανοίγει το δρόμο της ηλεκτροκίνησης στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην Έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου. Η έκθεση, που επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, έχει ήδη ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες, ενώ έχουν παραστεί ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Avis, το οποίο έχει συγκεντρώσει υψηλό ενδιαφέρον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα της ηλεκτροκίνησης από την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας. Η Avis, με στόχο να ενθαρρύνει τους πελάτες της να υιοθετήσουν περιβαλλοντικά φιλικές μετακινήσεις, έχει σχεδιάσει αποκλειστικές προσφορές μακροχρόνιας και βραχυχρόνιας μίσθωσης για ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα αυτοκινήτων, διαθέσιμες μόνο για τη διάρκεια της έκθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιστή στην αναπτυξιακή της στρατηγική, η Avis επενδύει σταθερά στον εκσυγχρονισμό του στόλου της και εξελίσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων για ιδιώτες και επαγγελματίες. Παράλληλα, πρωτοπορεί στο τομέα του Leasing, καθώς δημιουργεί για πρώτη φορά προσφορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε τιμές που ανταγωνίζονται ακόμα και τα συμβατικά μοντέλα, μέσω της υπηρεσίας Avis Easy Leasing. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει την πιο εύκολη, ευέλικτη και 100% online διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένου πακέτου leasing, ακόμα και χωρίς προκαταβολή, για κάθε τύπο οχήματος, για όλους τους οδηγούς.

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές προσφορές της Avis και να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο στην πιο συμφέρουσα τιμή και με όλα τα προνόμια που σας παρέχει η Avis. Επισκεφτείτε την Avis μέχρι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), τις καθημερινές από τις 15.00 έως και τις 21.00, και το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 έως και τις 21.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: