Μπακογιάννης για Ομόνοια: Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος χθες- Τα άκουσα κανονικά

Μπακογιάννης για Ομόνοια: Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος χθες- Τα άκουσα κανονικά
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης (Δ) στέκεται μπροστά από το συντριβάνι της ανακατασκευασμένης πλατείας Ομονοίας, κατά την διάρκεια τελετής για την παράδοσή της στους πολίτες και την φωταγώγηση του νέου συντριβανιού από τον Δήμο Αθηναίων, Αθήνα, Πέμπτη 14 Μαϊου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας στις επικρίσεις κριτική για τον χθεσινό συνωστισμό στην πλατεία Ομονοίας.

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος» , δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε βίντεο που ανάρτησε σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε για τη μεγάλη προσέλευση κόσμου στο χθεσινό άνοιγμα της πλατείας Ομονοίας.

Στο βίντεο, ο κ. Μπακογιάννης παραδέχεται «κάναμε ένα μεγάλο λάθος, γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η πλατεία Ομονοίας είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος».

Τις σχετικές δηλώσεις στο βίντεο ο κ. Μπακογιάννης τις κάνει από την πλατεία Ομονοίας, διευκρινίζοντας, παράλληλα, ότι χθες από πλευράς του Δήμου «δεν έγιναν εγκαίνια, φιέστα ή ομιλίες». Ο ίδιος αναφέρει ότι πήγε «για λίγα λεπτά» και τονίζει ότι η Δημοτική Αστυνομία «ζητούσε από τον κόσμο να κρατά τις αποστάσεις».