CEO INITIATIVE FORUM 2023: Navigating the New Frontier of Leadership

CEO INITIATIVE FORUM 2023: Navigating the New Frontier of Leadership
To μεγαλύτερο εταιρικό φόρουμ της χρονιάς από το Fortune Greece, σε συνεργασία με την εταιρεία Tsomokos Communications, επιστρέφει LIVE την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου στη Μεγάλη Βρεταννία, με πλήρη διαδικτυακή κάλυψη.

Τα τελευταία χρόνια μας έμαθαν ότι η «ευλυγισία», η καινοτομία και η ενσυναίσθηση είναι το «κλειδί» της επιτυχημένης σύγχρονης ηγεσίας. Αλλά, καθώς διανύουμε το 2023, παρατηρούμε ότι οι ηγέτες των επιχειρήσεων δοκιμάζονται με νέους τρόπους.

Οι αυξημένες προσδοκίες όλων των ενδιαφερομένων μερών συγκρούονται με την επικείμενη ύφεση, τα κριτήρια ESG, τις αυξανόμενες γεωπολιτικές αναταράξεις και πολλούς «αντίθετους ανέμους». Οι stakeholders βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ακόμη πρόκληση: Πώς να αξιοποιήσουν τις θεαματικές εξελίξεις σε νέες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη και το Μetaverse για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα και νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2024 θα είναι μια περίοδος άνευ προηγουμένου προκλήσεων αλλά και εξαιρετικών ευκαιριών για τους παγκόσμιους ηγέτες των επιχειρήσεων.

Πώς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων; Πώς θα εξασφαλίσουν μια ισορροπημένη προσέγγιση εταιρικής κερδοφορίας και ηγεσίας με ενσυναίσθηση;

Η πρωτοβουλία CEO Initiative επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, υπόσχεται και δεσμεύεται να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα καυτά ζητήματα κατά μέτωπο, εξετάζοντας τον ρόλο των επιχειρήσεων και της ηγεσίας στη νέα εποχή.

*Δείτε τα main topics του CEO Initiative 2023 Forum

**Register to Watch Online