CEO Initiative Workshop: Δείτε τα hightlights της εκδήλωσης με συμμετοχή κορυφαίων CEOs (βίντεο)

CEO Initiative Workshop: Δείτε τα hightlights της εκδήλωσης με συμμετοχή κορυφαίων CEOs (βίντεο)

CEO Initiative Workshop: Planet, Purpose, People, Prosperity

Κορυφαίοι CEOs μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Κτήμα Σεμέλη στη Νεμέα στις 15 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας σε ένα διαδραστικό workshop, πρόγευση του CEO Initiative Forum 2021 που θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Βρεταννία την Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων στο ιστορικό Κελάρι του ανακαινισμένου οινοποιείου βρέθηκε ο καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών και οι προσδοκίες των επιχειρηματικών ηγετών, με αφορμή τις κρίσιμες παγκόσμιες προκλήσεις και τις αναδυόμενες τάσεις στη σκιά της υγειονομικής κρίσης, της κλιματικής αλλαγής και της ανάγκης των επιχειρήσεων να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ομιλητές όπως ο futurist & humanist Gerd Leonhard και ο καθηγητής ηγεσίας Jeremy Hunter, οι οποίοι και αναφέρθηκαν σε ζητήματα όπως η ηγεσία, η κλιματική κρίση, η τεχνολογία και η πράσινη οικονομία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα Fortune Greece Network. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που απευθύνεται σε executive – bound professionals, High potential employees και entrepreneurs που αποτελούν την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών. Συνδυάζει networking, coaching και mentoring από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματικούς ηγέτες (mindful leaders), best in class δημοσιογραφία και live events που φιλοδοξούν να προσφέρουν ουσιαστικές εμπειρίες και συνέργειες.

Δείτε περισσότερα για το workshop εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το CEO Initiative Forum 2021 στις 23 Νοεμβρίου εδώ