23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

HOTEL GRANDE BRETAGNE

The FORTUNE GREECE CEO Initiative 2021

About

Business as a platform for change
PEOPLE, PLANET, PURPOSE, PROSPERITY

Το CEO Initiative είναι ένα φόρουμ για εταιρικούς ηγέτες που έχουν δεσμευτεί στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων ως μέρος της κεντρικής εταιρικής τους στρατηγικής.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το Fortune στην Αμερική, μετά από μια ιστορική συνάντηση 100 CEOs με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2019.

Επιδίωξη του Fortune Greece  είναι τα πιο ενεργά μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα να δημιουργήσουν ένα δυναμικό δίκτυο, που θα αποτελείται από μέλη με δυνατότητα networking σε υψηλό επίπεδο, ανταλλαγή πληροφορίας και γνώσης σε σχέση με τις τεράστιες προκλήσεις  που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, οι κυβερνήσεις και η κοινωνία, καθώς και συμμετοχή σε κορυφαίες εκδηλώσεις by invitation only.

Το φόρουμ διοργανώθηκε στην Ελλάδα για 3η συνεχή χρονιά από το Fortune Greece, σε συνεργασία με την εταιρεία Tsomokos. Το 2021 δώσαμε έμφαση στο ρόλο της συνεργασίας και των συμπράξεων μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.  Επικεντρωθήκαμε στη δράση, εμβαθύνοντας σε τέσσερεις υπάρχοντες κινδύνους: Κλιματική κρίση, καπιταλισμός, τεχνολογικές αλλαγές, ανθρώπινη ενίσχυση.

Δείτε Επίσης:

Το Fortune και η εταιρεία Tsomokos δεσμευόμαστε για ένα ασφαλές περιβάλλον σε όλα τα live συνέδριά μας. Παρακολουθούμε στενά τις οδηγίες που εκδίδονται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης και τις κρατικές αρχές, και τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι –  οι ομιλητές και οι λοιποί συμμετέχοντες – πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της COVID-19 (δηλαδή 14 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου J&J ή και των δύο δόσεων του εμβολίου Astra, Moderna ή Pfizer) ή ήδη νοσήσαντες.

Η είσοδος στη Μεγάλη Βρετανία για την συμμετοχή στο CEO Initiative Forum θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με: 

  • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης
  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αρνητικό Rapid test 48 ωρών.  

 Για όσους δεν διαθέτουν Rapid Test 48 ωρών, προβλέπεται δυνατότητα διεξαγωγής test σε κινητή μονάδα του Ομίλου Ιατρικού στην είσοδο της Μεγάλης Βρεταννίας, με την προϋπόθεση ότι οι ομιλητές θα βρίσκονται 45′ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα  διεξαγωγής του discussion panel στο οποίο συμμετέχουν.

BECOME A MEMBER

AGENDA

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

SPEAKERS

CO-CHAIRS CEO INITIATIVE

MODERATORS

PARTNERS

CO-ORGANISER: TSOMOKOS
SUPPORTERS

VENUE

Hotel Grande Bretagne
Βασιλέως Γεωργίου Α' 1
Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα
Αττική, 10564