CEO Kraken: Δεν θα υπάρχει μονοπώλιο στο metaverse, τα NFTs θα κυριαρχήσουν

CEO Kraken: Δεν θα υπάρχει μονοπώλιο στο metaverse, τα NFTs θα κυριαρχήσουν
Kraken CEO Jesse Powell speaks at a news conferece in Chiyoda Ward, Tokyo on Nov. 26, 2014. Powell said that he would make an effort to minimize damage to creditors and restore faith in the Bitcoin community, and demonstrate trusted leadership in the industry. ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Tetsuya Kikumasa / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP) Photo: AFP
Τα NFTs έχουν κυριαρχήσει στη συνείδηση ​​του κοινού, αυτό οφείλεται στην αλλαγή των γενεών

Το Facebook και οι πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών όπως το Axie Infinity, που χρησιμοποιούν NFT, μπορούν να θεωρηθούν ξεχωριστό metaverse (κοινωνική εικονική πραγματικότητα), σύμφωνα με τον CEO του ανταλλακτηρίου Kraken Τζέσι Πάουελ. Επομένως, καμία εταιρεία δεν θα έχει μονοπώλιο σε αυτόν τον τομέα.

«Το metaverse θα κατακερματιστεί. Κάθε πλατφόρμα θα έχει συγκεκριμένο ρόλο σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο θα μοιράζονται πόρους. Οι χρήστες θα μπορούν να μετακινούν αντικείμενα εντός παιχνιδιού μεταξύ των πλατφορμών του gaming metaverse και το ίδιο αναμένεται να συμβεί με το Facebook και με άλλες ιδιωτικές πλατφόρμες» δήλωσε ο CEO της Kraken.

Η Kraken σχεδιάζει να δημιουργήσει  μια πλατφόρμα NFT στις αρχές του επόμενου έτους. Ο διευθύνων σύμβουλος της Kraken πρόσθεσε ότι στο παρελθόν διαχειριζόταν πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και συνεργάστηκε με μια γκαλερί τέχνης, επομένως έχει ήδη κάποια εμπειρία από NFT. Ο Πάουελ εξεπλάγη από τη δημοφιλια που έχουν αποκτήσει  τα NFT.

«Τα NFTs έχουν κυριαρχήσει στη συνείδηση ​​του κοινού, αυτό οφείλεται στην αλλαγή των γενεών. Οι νέοι κάτω των 20 ετών είναι εξοικειωμένοι με τα ψηφιακά assets. Όλα τα ανταλλακτήρια θα ανταγωνίζονται σύντομα για αυτό το κοινό που ενδιαφέρεται για το NFT».