«Χορευτικά» Smart φανάρια!

«Χορευτικά» Smart φανάρια!

Γιατί απλά να περιμένετε μέχρι να ανάψει το φανάρι, αφού μπορείτε να επιδοθείτε  σε χορευτικές φιγούρες;

Η εταιρεία Smart καινοτομεί για ακόμη μια φορά. Έπειτα από την δική της πορεία που έχει χαράξει στον σχεδιασμό ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων αλλά και υβριδικών ποδηλάτων με στόχο να κάνουν την ζωή των οδηγών πιο ευχάριστη, τώρα περνά στην άλλη «όχθη».

Αφού δημιούργησε οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον που ταυτόχρονα είναι και άνετα, αποφάσισε να «φτιάξει» και τη διάθεση όσων δεν είναι στο τιμόνι.

Φανάρια που θα κάνουν την αναμονή των πεζών πιο ευχάριστη, είναι το καινούργιο στοίχημα της Smart!

Η εταιρεία εγκατέστησε στη Λισαβόνα χορευτικά φανάρια, τα οποία μάλιστα «χορογραφούνται» από απλούς πολίτες. Ειδικά σχεδιασμένοι χώροι τοποθετήθηκαν στην Πορτογαλία τους οποίους επισκέπτονταν περαστικοί κάθε ηλικίας, ώστε να… χορέψουν! Τα φωτοκύτταρα του συστήματος κατέγραφαν τις φιγούρες τους και τις προβάλλανε στο φανάρι, προτρέποντας όσους περίμεναν να περάσουν απέναντι να αντιγράψουν τη χορογραφία!

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν θα τοποθετηθούν και άλλα smart φανάρια σε ευρωπαϊκές και μη χώρες, αλλά δεδομένου πως κανείς δεν αρέσκεται να περιμένει σε ένα φανάρι που συνήθως αργεί – η ζήτηση θα είναι… μεγάλη!

Το εγχείρημα αυτό ήταν μέρος της καμπάνιας #WhatAreYouFor που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα ζητήματα ασφάλειας στον δρόμο!

Διαβάστε ακόμα:

Νέο κεφάλαιο στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα από το smart fortwo electric drive