Χρηματοδότηση 1.5 εκατ. ευρώ για τη FlexCar από τους Venture Friends και το Uni.Fund

Η FlexCar καινοτομεί και αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα σχετικά με τη μίσθωση αυτοκινήτου.

Η ελληνική startup εταιρεία FlexCar ανακοινώνει την είσοδο των Venture Capitals, Venture Friends και Uni.Fund στη μετοχική της σύνθεση, μέσω επένδυσης 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η FlexCar είναι μια καινοτόμα ελληνική εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που θέλουν για όσο καιρό θέλουν χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Η FlexCar καινοτομεί και αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα σχετικά με τη μίσθωση αυτοκινήτου.

Στους πρώτους μήνες λειτουργίας της FlexCar, η ανταπόκριση των καταναλωτών είναι υπερβολικά θερμή και τα πρώτα FlexCar αυτοκίνητα είναι ήδη στους δρόμους της Αθήνας.

Ιδρυτές της FlexCar είναι ο Δάβαρης Κωνσταντίνος, πρώην στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών και απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας και του London School of Economics και ο Γιώργος Δεσύλλας, πρώην σύμβουλος επιχειρήσεων στις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρίες του κόσμου.

«Η FlexCar θέλει να κάνει εύκολη και προσιτή τη χρήση και απόκτηση αυτοκινήτου. Η FlexCar προσφέρει αυτό που έψαχναν μέχρι σήμερα οι καταναλωτές. Χρήση αυτοκινήτου χωρίς μεγάλες προκαταβολές και εγγυήσεις, χωρίς καμία δέσμευση, με δικαίωμα επιστροφής του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή και με δικαίωμα εξαγοράς του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά πολύ γρήγορα και εύκολα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου στο www.flexcar.gr», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δάβαρης, CEO & Co-Founder της FlexCar.

«Είναι σημαντικό να έχεις στην ομάδα σου ανθρώπους με εμπειρία και όραμα όπως ο Απόστολος Αποστολάκης του Venture Friends και ο Σωτήρης Παπαντωνόπουλος-Μαντόπουλος του Uni.Fund, που πιστεύουν στην ομάδα της FlexCar και μας στηρίζουν από την πρώτη στιγμή», δήλωσε ο Co-Founder της FlexCar, Γιώργος Δεσύλλας.

Η καινοτόμα ελληνική startup στοχεύει να αξιοποιήσει τα νέα κεφάλαια για να επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της στην ελληνική αγορά.