Χρυσή κορυφή για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Χρυσή κορυφή για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας
Τρεις νέες διεθνείς βραβεύσεις από ITI, DLG & Monde Selection.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δεν σταματά την ανοδική του πορεία, συμπληρώνοντας τα 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας! Το νερό από την Πηγή Γκούρα με τη μοναδική σύνθεση, απέσπασε τρία νέα διεθνή βραβεία ποιότητας, διατηρώντας επάξια τον τίτλο του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο. Στη λίστα των διακρίσεων έρχονται να προστεθούν τα βραβεία Diamond Taste Award  από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ΙΤΙ), το Golden Award από την DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) αλλά και το Gold Quality Award από τον οργανισμό Monde Selection.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ Γκρουπ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την απόκτηση των νέων αυτών βραβείων. Παρά την τρέχουσα δύσκολη παγκόσμια συνθήκη, δεν σταματάμε να θέτουμε ψηλά τον πήχη, με σταθερή αφοσίωση στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα πηγαία φυσικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ και η ομαδική προσπάθεια, δεν θα μπορούσαν παρά να μας οδηγήσουν σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!».

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το 5ο κατά σειρά χρυσό βραβείο DLG, ενώ είναι η 6η συνεχής χρονιά που το ΘΕΟΝΗ αποσπά χρυσό βραβείο από τη Monde Selection.

International Taste & Quality Institute (ΙΤΙ)

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι η κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη στη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας. Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης είναι μια μοναδική διεθνής αναγνώριση που επικεντρώνεται στην «τυφλή κρίση» των ανθρώπων που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και επιλέγονται από τις 15 διασημότερες Ευρωπαϊκές ενώσεις Σεφ και Σομελιέ.

Οργανισμός DLG

Ο Οργανισμός DLG ιδρύθηκε το 1885 και είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Τα προϊόντα εξετάζονται με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και μεθόδους, έχοντας ως βάση τα διεθνή πρότυπα ελέγχου ποιότητας ενώ τα βραβεία του απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν αυστηρά αυτά τα κριτήρια.

Monde Selection

Η Monde Selection προσφέρει μια παγκόσμια αξιολόγηση καταναλωτικών προϊόντων. Κάθε χρόνο μια ομάδα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων αφιερώνει χρόνο για να αναλύσει κάθε προϊόν ξεχωριστά, βάσει 25 παραμέτρων που καλύπτουν αισθητικές, επιστημονικές και νομικές πτυχές, εξέχουσας σημασία για τους καταναλωτές.