Χρυσό Μετάλλιο για το Skinos στα SIP Awards

Χρυσό Μετάλλιο για το Skinos στα SIP Awards

Νέα διάκριση για το διάσημο λικέρ μαστίχας.

Το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Liquers, κατάφερε να κερδίσει το Skinos Mastiha Spirit, στα Spirits International Prestige (SIP) Awards, που έγιναν πρόσφατα στο Λας Βέγκας.

Η ομάδα των 70 κριτών επέλεξε τους «νικητές» μεταξύ 306 ποτών από περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών κάποια από τα διασημότερα της αγοράς.

Αυτό θα είναι το 3ο βραβείο που απονέμεται στο Skinos μετά από τα χρυσά και ασημένια μετάλλια στο San Francisco World Spirits Competition 2011 και 2013.

Διαβάστε ακόμη: Τα 5 ωραιότερα cocktail από τσίπουρο

Η βράβευση αυτή συμπίπτει με την εδραίωση του Skinos στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ήδη ο Skinos διατίθεται σε 20 πολιτείες, κερδίζοντας την προτίμηση όλο και περισσότερων bartenders στα πιο καθιερωμένα cocktail bars των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα η παρουσία του επεκτείνεται εντυπωσιακά πέρα από τα όρια των Ελληνικών κοινοτήτων.

Μερικά στοιχεία για το Skinos Mastiha Spirit:
Ο Skinos παράγεται από την απόσταξη υψηλής ποιότητας μαστίχας χωρίς τη προσθήκη μαστιχελαίων ή άλλων αρωμάτων. Η συνταγή και η διαδικασία παραγωγής αποτελεί το μυστικό μιας ξεχασμένης παράδοσης που «ξεθάψαμε» μετά απο μεγάλη προσπάθεια και έρευνα στη γεννέτειρά της, τη Χίο.

O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.

www.myskinos.com
www.facebook.com/SkinosMastihaSpirit
www.youtube.com/SkinosMastihaSpirit