COSMOTE Office Assistant: Νέα ευέλικτη υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης από απόσταση

COSMOTE Office Assistant: Νέα ευέλικτη υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης από απόσταση

H υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις κλήσεις και τα ραντεβού τους.

Μία ευέλικτη λύση γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέρει η νέα υπηρεσία COSMOTE Office Assistant.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ, η υπηρεσία, που παρέχεται σε συνεργασία με την COSMOTE e-value, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις κλήσεις και τα ραντεβού τους, βελτιώνοντας τη λειτουργία της επιχείρησής τους και προσφέροντας καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο του κόστους.

Απευθύνεται στους ελεύθερους επαγγελματίες, που ο όγκος εργασίας συχνά δεν τους επιτρέπει να διαχειριστούν έγκαιρα τις κλήσεις που δέχονται, καθώς και στις μικρομεσαίες ή εποχιακές επιχειρήσεις, που ενδεχομένως αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος αποκλειστικής γραμματειακής υποστήριξης.

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας περιλαμβάνονται η δυνατότητα διαχείρισης μεγάλου αριθμού κλήσεων, η άμεση και τακτική ενημέρωση του επιχειρηματία, ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός γραφείου ή επαγγελματικού ωραρίου και το διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, εξατομικευμένη γραμματειακή υποστήριξη, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Η υπηρεσία COSMOTE Office Assistant θα παρέχεται μέσα από 6 διαφορετικά πακέτα για κάθε ανάγκη, χωρίς χρονική δέσμευση.