Διαδικτυακό στοίχημα στην Πολωνία φέρνει η Intralot

Διαδικτυακό στοίχημα στην Πολωνία φέρνει η Intralot

Μέσω της θυγατρικής της Totolotek η εταιρεία θα προσφέρει στους Πολωνούς παίκτες χαρτοφυλάκιο διαδικτυακών παιχνιδιών.

H Intralot ανακοίνωσε σήμερα πως ξεκινά, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Totolotek τη λειτουργία του διαδικτυακού στοιχήματος στην Πολωνία.

Σε συνέχεια της εξαετούς άδειας που έλαβε εφέτος τον Ιούλιο από το πολωνικό Υπουργείο Οικονομικών, η Intralot Interactive μαζί με την Τotolotek θα προσφέρει στους Πολωνούς παίκτες ένα χαρτοφυλάκιο διαδικτυακών παιχνιδιών που περιλαμβάνει αθλητικό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης, αμοιβαίο στοίχημα επί αθλητικών γεγονότων μέσω διαδικτύου και ζωντανό στοίχημα (Live Betting).

Τα νέα παιχνίδια, τα οποία έχουν αναπτυχθεί πάνω στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Intralot σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και υπεύθυνης συμμετοχής (responsible gaming), προσφέρονται στους παίκτες μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.totolotek.pl.

Στα μελλοντικά σχέδια της Totolotek, όσον αφορά στον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου διαδικτυακών προϊόντων της, περιλαμβάνεται η ανάπτυξη εφαρμογής, που θα επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν στα παραπάνω παιχνίδια μέσω του κινητού τηλεφώνου τους.

Διαβάστε ακόμη: Κορυφαία διάκριση για την Intralot