Διαγωνισμός: Κερδίστε έκπτωση στο πιο εξειδικευμένο workshop storytelling για επιχειρηματίες

Διαγωνισμός: Κερδίστε έκπτωση στο πιο εξειδικευμένο workshop storytelling για επιχειρηματίες

Τρεις τυχεροί θα έχουν επιπλέον έκπτωση στην συμμετοχή τους στο σεμινάριο Digital Storytelling: Creating powerful & engaging content που πραγματοποιεί το ΙΕπ.

Ένα από τα πιο σημαντικά σεμινάρια στο Ινστιτούτο Επικοινωνίας είναι και αυτό του Digital Storytelling που πραγματοποιείται στις 15 Οκτωβρίου 2015. Ένα εξειδικευμένο workshop που φέρνει τη δύναμη του storytelling στα χέρια κάθε στελέχους.

Στόχος του είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία να εντοπίζουν και να αναπτύσσουν ιστορίες που δένουν τους οργανισμούς και τις μάρκες με τα κοινά τους που αποτελούν ουσιαστικό, ανταγωνιστικό περιεχόμενο στο απαιτητικό ψηφιακό περιβάλλον.

Εισηγήτρια είναι η κα. Ζωζέτα Μηλιοπούλου, Ph.D. Professor – Full Time Faculty DEREE, The American College of Greece, School of Liberal Arts & Sciences, Department of Communication

Απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων που προδιαγράφουν, δημιουργούν και διαχειρίζονται στρατηγικό περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν αρχές και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν:

  • Να κατανοούν τη στρατηγική σημασία του storytelling
  • Να εντοπίζουν ιστορίες μέσα στον οργανισμό τους και να τις μετατρέπουν σε αποτελεσματικό περιεχόμενο για το ψηφιακό περιβάλλον και όχι μόνο
  • Να αξιοποιούν με άνεση τα εργαλεία της διήγησης, δημιουργώντας ουσία, χρώμα, συναίσθημα και εμπλοκή, επιτυγχάνοντας συγκεκριμένους στόχους
  • Να δημιουργούν ιστορίες σε multimedia περιβάλλον, που αγγίζουν τα κρίσιμα κοινά και εμπλέκουν τους χρήστες

Το σεμινάριο διαρκεί 8 ώρες και περιλαμβάνει: Θεωρητική εισήγηση, Case Studies & Ασκήσεις.

Ημερομηνίες/ Διάρκεια :
15 Οκτωβρίου 2015
9:30 – 17:30 (8 ώρες)
Τόπος Διεξαγωγής:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Υπερείδου 7, Πλάκα

http://www.instofcom.gr/2015/09/digital-storytelling-creating-powerful-engaging-content-2/

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από την Πέμπτη 8/10/2015 έως την Τρίτη 13/10/2015 και 3 τυχεροί θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10% στην συμμετοχή τους στο σεμινάριο.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 14/10/2015 στο fortunegreece.com

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14/10/2015 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo fortunegreece.com ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο fortunegreece.com
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή – αποδοχή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής  του ταυτότητας).
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το fortunegreece.com διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.