Διακόσια δευτερόλεπτα δημοσιότητας για ευρωπαϊκά start-ups

Διακόσια δευτερόλεπτα δημοσιότητας για ευρωπαϊκά start-ups

Ο διαγωνισμός 200 Seconds of Fame δίνει την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες από την Κεντρική και τη ΝΑ Ευρώπη.

Το ICEEfest πραγματοποιεί και εφέτος το διαγωνισμό 200 Seconds of Fame, μέσω του οποίου δίνει την ευκαιρία σε start-ups από την Κεντρική και τη ΝΑ Ευρώπη να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε επενδυτές, marketers και διαφημιστικά στελέχη.

Αυτήν τη φορά, όμως, οι διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν και χρηματοδότηση η οποία μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να φτάσει τα 500.000 ευρώ, χάρη στη συνεργασία του ICEEfest με τον επενδυτικό οργανισμό Start&Grow.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών είναι η 3η Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν email στο 200seconds@startups.ro, υπό το θέμα 200 Seconds of Fame, επισυνάπτοντας μία σύντομη παρουσίαση της ιδέας τους.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την επιτροπή του Start&Grow και οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα λάβουν από 1 δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το ICEEfest.

Το ICEEfest, το οποίο διοργανώνεται από τη ThinkDigital, θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Ιουνίου, στο Βουκουρέστι. Το Φεστιβάλ θα υποδεχτεί επί σκηνής 60+ κορυφαίους ειδήμονες του Digital Marketing, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τάσεις, insights και βέλτιστες πρακτικές γύρω από τη Διαφήμιση και το Digital Storytelling, το Social Media Marketing, το Mobile Marketing, το Performance Marketing, το eCommerce, το Digital Publishing και το Programmatic Trading.

Διαβάστε ακόμα:

Το μέλλον της κοινωνικής επιχειρηματικότητας είναι εδώ

Νέοι Έλληνες επιχειρηματίες μαθαίνουν από τους καλύτερους

Νέο κύκλος ημερίδων από το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece