Διάκριση της Olympian Green σε διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου

Διάκριση της Olympian Green σε διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, αλλά και από μια οικογένεια προϊόντων που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα.

Στο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου TERRAOLIVO που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ διακρίθηκε η εταιρεία Olympian Green, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το χρυσό βραβείο (Grand Prestige Gold) για το προϊόν «OLY OIL TRADITIONAL» και το χρυσό (Gold) για το limited edition βιολογικό ελαιόλαδο «KTIMA LOUIZA».

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της Olympian Green δήλωσε σχετικά: «Μετά και την βράβευση μας και στον διαγωνισμό TERRAOLIVO, αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και οι διεθνείς συνεχόμενες επιτυχίες μας αποδεικνύουν ότι το brand Olympian Green είναι πλέον διεθνώς καταξιωμένο».

Η Olympian Green δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, αλλά και από μια οικογένεια προϊόντων που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα, όπως είναι οι ελληνικές επιτραπέζιες ελιές και το ξύδι βαλσάμικο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για την παραγωγική διαδικασία διατηρεί μια μεγάλης δυναμικότητας, υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα έκθλιψης παραγωγής και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοπόννησο, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζονται καινοτόμες λύσεις και ποιοτικός έλεγχος αυστηρών προδιαγραφών. Σημαντική είναι η ανάπτυξη των ομάδων παραγωγών και των ευρύτερων προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία διατίθενται στην παγκόσμια αγορά σε περισσότερες από 15 χώρες.