Διεκδικήστε δωρεάν ετήσιες κάρτες εισόδου για το χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλο

Διεκδικήστε δωρεάν ετήσιες κάρτες εισόδου για το χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλο

To fortunegreece.com, εξασφάλισε για εσάς δωρεάν δέκα ετήσιες κάρτες στο βασίλειο του Πάνα.

Νέα χρονιά, νέες εμπειρίες. Και όλα αυτά μόλις μια αναπνοή από το κέντρο της Αθήνας.

165 χλμ. χωρίζουν τους λάτρεις των χειμερινών σπορ από το ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλο.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου έχει επτά πίστες που εξυπηρετούνται από τρεις αναβατήρες, όλοι συρόμενοι. Την Βορινή και πιο δύσκολη, την Τουριστική – την κόκκινη πίστα με ανοιχτή πορεία μέσα στο δάσος, την Περιφερειακή, τον Πολύβιο, την Ανατολική, τον Αρκτούρο αλλά και πίστα αρχαρίων μήκους 130μ. – μια πίστα στην οποία λειτουργεί ο πλαστικός τάπητας για σκι για όσους θέλουν να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα.

Υπάρχουν επίσης εκπαιδευτές για αθλητές όλων των επιπέδων, snow park για παιδιά, snowboard park, σχολή για εκμάθηση σκι, ενώ παράλληλα στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού λειτουργούν καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού σκι και snowboard, τρία καφέ, εστιατόριο, σαλέ, καθώς και το ανακαινισμένο καταφύγιο ΕΟΣ Τρίπολης, δυναμικής 40 ατόμων. Έτσι, όσοι θέλουν να θαυμάσουν τη θέα του χιονιού μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή τη ζεστή σοκολάτα τους, το ζεστό τσάι τους, μεγάλη ποικιλία από κρουασάν και ζεστό ποτό στο σαλέ.

Στην ιστοσελίδα του χιονοδρομικού κέντρου μπορείτε να βρείτε συνεχής ενημέρωση για τον καιρό, για το ποιες πίστες είναι ανοιχτές αλλά και μικρά tips για τους ταξιδιώτες.

Το fortunegreece.com, εξασφάλισε για εσάς 10 ετήσιες δωρεάν κάρτες εισόδου για το χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλο. Διεκδικήστε τις!

Αν αγαπάτε το σκι συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 12/1/2015 έως τις 18/1/2015 και μπείτε στην κλήρωση!
Οι νικητές θα αναρτηθούν στο site και θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.