Διέρρευσαν φωτογραφίες του iPhone 6S

Διέρρευσαν φωτογραφίες του iPhone 6S

Το iPhone αλλάζει, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το δείτε ακόμα.

Βάσει των φωτογραφιών που διέρρευσαν και δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα 9to5Mac, το νέο iPhone δεν φαίνεται πάρα πολύ διαφορετικό από το σημερινό iPhone 6 με μια πρώτη ματιά.

Όμως, τα εσωτερικά εξαρτήματα του νέου iPhone μάλλον πρόκειται να αναβαθμιστούν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το iPhone 6S είναι πλακόστρωτο πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και το ευρέως αναμενόμενο χαρακτηριστικό του είναι η Force Touch: η οθόνη αφής θα είναι ευαίσθητη στην πίεση.

Με βάση τις εικόνες που διέρρευσαν, να τι νομίζουμε πως ξέρουμε για το iPhone 6S, (ή όπως αλλιώς θα το ονομάσει η Apple).

Η γενική εικόνα

Το 4,7 ιντσών iPhone 6S είναι απίθανο να αλλάξει σημαντικά ως προς την εμφάνιση σε σχέση με το iPhone 6, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στο 9to5Mac από «μια αξιόπιστη πηγή εξοικειωμένη με την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple». Οι διαστάσεις, η θέση των οπών και ακόμη και η απόχρωση του γκρι που προσφέρεται ως επιλογή χρώματος φαίνονται οι ίδιες για την ώρα.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία ως προς μια νεότερη έκδοση του μεγαλύτερου, 5,5-ιντσών iPhone 6 Plus.

Είχαν κυκλοφορήσει εικασίες σχετικά με ένα σύστημα κάμερας διπλού φακού. Αν όμως κρίνουμε από την ως επί το πλείστον αμετάβλητη θήκη, η κάμερα θα μπορούσε να προεξέχει λιγότερο, αλλά απλά δεν θα υπάρχει χώρος για δύο κάμερες στο νέο κέλυφος. Αυτή η φήμη πλέον φαίνεται να έχει υποχωρήσει.

Οι μικρότερες λεπτομέρειες

Η ιστοσελίδα 9to5Mac – η οποία έχει εξαιρετικά καλές επιδόσεις ως προς την πρόβλεψη του μέλλοντος των συσκευών και του λογισμικού της Apple – επιβεβαιώνει ότι τα σημεία στερέωσης στην εξωτερική θήκη ταιριάζουν με τις πληροφορίες που έχουν ως προς εσωτερικές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το ποιες είναι αυτές οι αλλαγές δεν μπορεί ακόμη να είναι γνωστό από τις εικόνες. Οι αλλαγές το πιθανότερο είναι να μην αφορούν τους συνδετήρες, τα ηχεία και τα μικρόφωνα – όλα φαίνεται να παραμένουν τα ίδια.

Μια φήμη ήταν ότι η Apple θα ξεφορτωνόταν τις γραμμές της κεραίας του iPhone 6 που τυλίγονται γύρω από την άκρη του τηλεφώνου. Η Apple φαίνεται να το δοκίμασαν – η εταιρεία είχε υποβάλει αίτηση ευρεσιτεχνίας για μια τεχνική απόκρυψής τους. Αλλά αυτή η τροποποίηση δεν έχει κάνει την εμφάνισή της ακόμα, τουλάχιστον στις εικόνες που διέρρευσαν – οι γραμμές μάλλον θα παραμείνουν.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για σας

Εάν έχετε ήδη ένα iPhone 6, θα μπορείτε να κρατήσετε την ίδια θήκη τηλεφώνου που αγαπάτε. Εάν έχετε διαφορετικό smartphone, θα υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες θήκες την ημέρα που θα το αγοράσετε.

Τα προστατευτικά οθόνης, οι φορτιστές και τα ακουστικά θα παραμείνουν τα ίδια επίσης. Έτσι, οι παραγωγοί αξεσουάρ δεν θα χρειαστεί να αναδιοργανώσουν τις γραμμές παραγωγής τους.