Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μήνυση για βιασμό

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντωνία Ξυνού

Αντιμέτωπος με τρίτο πρόσωπο που επίσης τον κατηγορεί για βιασμό, αναμένεται να βρεθεί σύντομα ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο σε νέα υπόθεση βιασμού, η οποία φέρεται να τελέστηκε μόλις το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και έχει «χρεωθεί» σε εισαγγελέα, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση. Σε αυτή, κατά τις ίδιες πηγές, αναφέρεται πως ο βιασμός τελέστηκε το 2018 στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Μάλιστα, ο μηνυτής -κατά πληροφορίες- είναι Ελληνας και ενήλικος και δεν σχετίζεται με το χώρο του θεάτρου και γνωρίστηκαν στην πλατεία του Αγ. Παύλου στο Μεταξουργείο.
Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος θα αποφανθεί για την άσκηση ή μη συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αν πράγματι ασκηθεί νέα δίωξη, τότε η μήνυση θα συσχετιστεί με την υπάρχουσα δικογραφία που ερευνά η 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία και πριν μερικές μέρες αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Πηγή: news247.gr