Δυναμική παρουσία του Fortune Greece στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (βίντεο)

Δυναμική παρουσία του Fortune Greece στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (βίντεο)
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Το Fortune Greece έδωσε και φέτος το «παρών» στο ψηφιακό περιβάλλον του 5ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών 9-12 Ιουνίου, με τρία ενδιαφέροντα πάνελ, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με την εταιρεία Tsomokos, που εγκαινίασε τον Νοέμβριο του 2019, στο πλαίσιο του CEO Initiative.

Το συνέδριο με τίτλο «Η Επόμενη Μέρα» πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχία, επικεντρώνοντας στις προκλήσεις και τις δράσεις της μετά κορωνοϊό εποχής. Οι τέσσερις άξονες συζήτησης του συνεδρίου ήταν η υγεία, η οικονομική μεταρρύθμιση, οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η ψηφιακή μεταρρύθμιση.

Δείτε όλα τα βίντεο από το συνέδριο ΕΔΩ

Tην Τετάρτη 10 Ιουνίου, η Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager του Fortune, συντόνισε τη συζήτηση για τον ρόλο της ηγεσίας στις περιόδους κρίσης.

Στο πάνελ με τίτλο “Putting People First” συμμετείχαν: Nίκος Χαρδαλιάς Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, η Πέγκυ Αντωνάκου General Manager Southeast Europe, Google, η Αφροδίτη Παναγιωτάκου Director of Culture, Onassis Foundation, Greece και ο Δημήτρης Κουτσόπουλος CEO, Deloitte Greece.

Δείτε το βίντεο: 

Tη σκυτάλη πήρε ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief του Fortune στην Ελλάδα, ο οποίος συντόνισε τη συζήτηση για το e-commerce και την “έκρηξη” που σημείωσε στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Στο πάνελ με θέμα τις προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου την επόμενη μέρα, συμμετείχαν οι: Νίκος Φλίγκος Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της Παπαστράτος, ο Αναστάσιος Σπανίδης CEO της Generation Y, o Μάκης Θέμελης Head of Ecommerce των Public και η Ζήνα Μαυροειδή CEO της e-fresh.gr.

Δείτε το βίντεο: 

O Πρέσβης, Demetrios Marantis, Αντιπρόεδρος, Global Government Engagement της VISA Inc έκλεισε τη μέρα  σε ένα one to one interview με τον Τάσο Ζάχο στην οποία υπογράμμισε τα πολύ σημαντικά βήματα που έχει κάνει η Ελλάδα στον τομέα της τεχνολογίας.

Δείτε το βίντεο: