Δύο Μούσες σύμμαχοι της φθινοπωρινής ανανέωσης!

Δύο Μούσες σύμμαχοι της φθινοπωρινής ανανέωσης!

Υποδεχθείτε το φθινόπωρο με τα καλύτερα προϊόντα από την εταιρεία Fresh Line.

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και το Φθινόπωρο έχει μπει ήδη για τα καλά. Μαζί με τα πρωτοβρόχια έρχεται και η ανάγκη για ανανέωση.

Η εταιρεία Fresh Line υποδέχεται αυτό το φθινόπωρο με προνομιακά σετ από τις best seller συλλογές καλύπτοντας κάθε ανάγκη για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος μετά το καλοκαίρι σε προνομιακές τιμές.Υπο

Στη σειρά της Πολύμνιας, τα αιθέρια έλαια ξύλου κέδρου και πιπερόριζας συνδυάζονται με το πιπέρι καγιέν και διεγείρουν αποτελεσματικά τη μικροκυκλοφορία, μεταφέροντας θρεπτικά συστατικά στους θύλακες της τρίχας, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξή της. Τα εκχυλίσματα τσουκνίδας και σκόρδου παρέχουν τονωτικές, εξισορροπητικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Η συνταγή ενισχύεται με ΚυστίνηR, ένα αμινοξύ με κλινικές μελέτες, που αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών επιβραδύνοντας σημαντικά την τριχόπτωση. Η Κυστίνη είναι ένα φυσικό συστατικό της τρίχας γι’ αυτό και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Η λεκιθίνη και η βιταμίνη Β5 θρέφουν και περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής. Κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες.

Η Συλλογή Ερατώ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την επανόρθωση των αφυδατωμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών από την ξηρότητα, τις βαφές, το πιστολάκι και το styling. Ο συνδυασμός αιθέριων ελαίων από τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο και φασκόμηλο με θρεπτικό λάδι ηλίανθου και βιολογικό ελαιόλαδο αναζωογονούν και λειαίνουν την επιφάνεια της τρίχας ενώ προστατεύουν από την ψαλίδα.

Η συνταγή: τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο, φασκόμηλο, σύμφυτο, ελαιόλαδο, καλέντουλα, χαμομήλι, σαμπούκος, βιολογική αλόη, ηλίανθος*, βιταμίνη B5