Discover Deree Day: Στις 5 Ιουλίου οι φοιτητές αποφασίζουν για το μέλλον τους

Discover Deree Day: Στις 5 Ιουλίου οι φοιτητές αποφασίζουν για το μέλλον τους

Η μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση του Deree – The American College of Greece συστήνει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τον κόσμο του Deree.

Το μέλλον βρίσκεται στο επίκεντρο του Discover Deree Day, της καθιερωμένης ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Deree – The American College of Greece, με σκοπό να φέρει σε επαφή τους υποψήφιους φοιτητές με τα προγράμματά του και όχι μόνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Deree στην Αγία Παρασκευή και θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 15:00. Στο διάστημα αυτό, οι ενδιαφερόμενοι και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις σπουδών, το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, τις ποικίλες εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, τις ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο. Ακόμη, θα ξεναγηθούν στο σύγχρονο campus του Κολλεγίου, θα συζητήσουν με καθηγητές, συμβούλους εγγραφών και σπουδαστές του Deree, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ένα από τα ακόλουθα μαθήματα: Ιστορία της Τέχνης, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Ψυχολογία, Ναυτιλιακά, Τουριστικά και Χρηματοοικονομικά!

Πιο αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για:

  • Τα 26 καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις συντονισμένες με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Διοίκηση επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Ναυτιλιακά, Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Καλές τέχνες, ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες και πολλά περισσότερα, οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NEASC, OU).
  • Το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών για τους φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Αυτήν τη στιγμή, το πρόγραμμα παρακολουθούν περισσότεροι από 720 παράλληλοι φοιτητές συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα, με στόχο να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο ή μία υποειδίκευση και να ενισχύσουν τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας. Οι αριστούχοι φοιτητές του Προγράμματος Παράλληλων Σπουδών μπορούν να διεκδικήσουν τις υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τα μοναδικά προνόμια που προσφέρουν.
  • Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για ακαδημαϊκή περίοδο ορισμένης διάρκειας, με δίδακτρα Deree ή/και υποτροφία.
  • Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από 72 χώρες, καθηγητές με διδακτική πείρα στο εξωτερικό, και επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά.
  • Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 4,3 εκατ. ευρώ για το έτος 2018-19.
  • Τη νέα υπερσύγχρονη αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών που θα προσφέρει στους φοιτητές ένα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αφού είναι μοναδική σε μέγεθος και τεχνολογία σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στη ΝΑ Ευρώπη.

Στο Discover Deree Day θα μπορούν να εγγραφούν υποψήφιοι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το νέο ακαδημαϊκό έτος, που ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου.

Για να παρακολουθήσουν το Discover Deree Day, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.