Disney+, Hulu και Max γίνονται ένα, για να «χτυπήσουν» το Netflix

Disney+, Hulu και Max γίνονται ένα, για να «χτυπήσουν» το Netflix
Disney+
Οι εταιρείες γνωστοποίησαν θα προσφέρουν πακέτα με και χωρίς διαφημίσεις, αλλά δεν αποκάλυψαν πόσο θα χρεώνουν τους πελάτες.

Η Walt Disney και η Warner Bros Discovery δηλώνουν ότι θα αρχίσουν να προσφέρουν ένα πακέτο των πλατφορμών streaming Disney+, Hulu και Max στους πελάτες στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι.

Το νέο πακέτο θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες και στις τρεις πλατφόρμες streaming.

Όπως μετέδωσε το BBC, οι εταιρείες γνωστοποίησαν θα προσφέρουν πακέτα με και χωρίς διαφημίσεις, αλλά δεν αποκάλυψαν πόσο θα χρεώνουν τους πελάτες.

Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς η Disney και η Warner Bros αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό από αντιπάλους, όπως το Netflix και το Amazon Prime Video.

«Αυτή η νέα προσφορά θα βοηθήσει στην αύξηση των συνδρομητών και στην πολύ ισχυρότερη διατήρηση» ανέφερε ο Τζ. Μπ. Πέρετ, στέλεχος της Warner Bros Discovery, σε ανακοίνωσή του.

Οι δύο εταιρείες μέσων ενημέρωσης δήλωσαν ότι θα αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια τις επόμενες εβδομάδες.

Καθώς το κοινό απομακρύνεται από την παραδοσιακή τηλεόραση, εταιρείες όπως η Disney και η Warner Bros δέχονται πιέσεις για να προσελκύσουν περισσότερους συνδρομητές στις υπηρεσίες streaming.

Οι εταιρείες θα ελπίζουν ότι η συνδυασμένη προσφορά τους θα συμπληρώνει η μία την άλλη.

Η Disney+ είναι περισσότερο γνωστή για τις φιλικές προς την οικογένεια εκπομπές και ταινίες της, ενώ το Max της Warner φιλοξενεί το HBO και το περιεχόμενο που εστιάζει περισσότερο στους ενήλικες.

Οι δύο εταιρείες κατέχουν ένα ευρύ φάσμα χαρτοφυλακίων αθλητικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για το Μουντιάλ της FIFA, τη Φόρμουλα 1, το NFL, το NBA και τη Major League Baseball.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα τριμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε την Τρίτη, η Disney δήλωσε ότι το Disney+ απέκτησε περισσότερους από έξι εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, εξαιρουμένης της Ινδίας. Η υπηρεσία streaming έχει πλέον περισσότερους από 117 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η αύξηση είναι σημαντική για μια υπηρεσία που είδε την ανάπτυξη να σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, αλλά θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον της Disney.

Η Disney δήλωσε επίσης στους επενδυτές ότι η προγραμματισμένη καταστολή των κωδικών πρόσβασης, η οποία θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, θα βοηθήσει στην αύξηση των αριθμών των συνδρομητών.

Η όλο και πιο πολυπληθής αγορά streaming έχει απωθήσει ορισμένους πελάτες που παραπονέθηκαν ότι πρέπει να εγγραφούν σε πολλές υπηρεσίες.

Τα πακέτα μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα απλοποιώντας την πληρωμή και μειώνοντας ενδεχομένως το κόστος για τους χρήστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: