Δείτε το νέο SUV της Volvo στην ολοκαίνουρια εφαρμογή του Shazam

Δείτε το νέο SUV της Volvo στην ολοκαίνουρια εφαρμογή του Shazam

Το Νέο XC90 φέρει δύο καινοτόμες τεχνολογίες: σύστημα προστασίας σε περίπτωση εκτροπής από το δρόμο και δυνατότητα αυτόματου φρεναρίσματος σε διασταύρωση.

Το Νέο XC90, το μεγάλο SUV της Volvo, φέρει στο βασικό του εξοπλισμό όχι μόνο ότι πιο προηγμένο έχουν παρουσιάσει οι παραδοσιακά κορυφαίοι στον τομέα της ασφάλειας Σουηδοί, αλλά και δύο εντελώς νέες, καινοτόμες τεχνολογίες: σύστημα προστασίας σε περίπτωση εκτροπής από το δρόμο και δυνατότητα αυτόματου φρεναρίσματος σε διασταύρωση με αντίθετα ερχόμενο όχημα, με αυξημένο κίνδυνο για τα δύο οχήματα.

Για το λανσάρισμα ενός τόσο πρωτοποριακού μοντέλου, δε θα μπορούσαν παρά να επιστρατευτούν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας και διαφήμισης. Και όντως: για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται διαφημιστικά η ολοκαίνουργια εφαρμογή του Shazam για εικόνα! Πρόκειται για μία πρωτοποριακή ενέργεια προσέγγισης του κοινού και διανομής multimedia υλικού, που εμπνεύστηκε για τη Volvo Car Hellas η Mindshare Bold, συνεργάτης της σουηδικής μάρκας στο χώρο των Media.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή όσο και ευχάριστη: αρχικά ο κάτοχος οποιουδήποτε smartphone, πρέπει να έχει εγκαταστήσει στο κινητό του την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Shazam, που επιτρέπει και τη χρήση της φωτογραφικής κάμερας. Στη συνέχεια, ανοίγει την εφαρμογή και φωτογραφίζει, ουσιαστικά «σκανάρει» ολόκληρη την εικόνα που απεικονίζει το Νέο Volvo XC90 και η οποία φέρει και το διακριτικό λογότυπο της εφαρμογής Shazam. Η εικόνα αυτή μπορεί να είναι μία καταχώρηση σε έντυπο, εφημερίδα ή περιοδικό, μία εικόνα που εμφανίζεται σε κάποιον ιστότοπο κλπ. Δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η εφαρμογή Shazam, αναγνωρίζοντας το Νέο XC90, παρουσιάζει στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου το καταπληκτικό video του “Feeling Good”. Πρόκειται για το τραγούδι που δημιούργησε αποκλειστικά για τη Volvo και το Νέο XC90 ο Avicii, ο διάσημος Σουηδός καλλιτέχνης, DJ και παραγωγός, σηματοδοτώντας την έναρξη της παγκόσμιας καμπάνιας της Volvo, με τίτλο “A New Beginning” και αφορμή το λανσάρισμα του Νέου XC90.

Ο τρόπος που λειτουργεί η εφαρμογή Shazam για την καταχώρηση του νέου Volvo XC90, στο video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=WB8BXfCrGck

Νέο Volvo XC90: τεχνολογικές πρωτιές σε όλα

  • Η Volvo Car Hellas πρωτοπορεί και στον τρόπο με τον οποίο λανσάρει το Νέο XC90
  • Πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα brand χρησιμοποιεί την ολοκαίνουρια εφαρμογή Shazam για εικόνα, με την οποία το κοινό έχει την δυνατότητα σκανάροντας απλά την Έντυπη ή Ηλεκτρονική καταχώρηση να λάβει στο κινητό του video
  • Η Mindshare Bold υπεύθυνη για το concept και την υλοποίηση θέασης του video μέσα από το Shazam